Últims dies per presentar propostes als pressupostos participatius del 2018

El proper dimecres, dia 31 de gener, finalitza el període per presentar les propostes als pressupostos participatius de Manresa d’enguany.

imagen

El proper dimecres 31 de gener és l’últim dia per presentar propostes als projectes participatius d’enguany. Els interessants les poden lliurar mitjançant fitxa normalitzada a tots els registres de l'Ajuntament de Manresa:

 

-       Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d'Activitat Econòmica (OAE), Plaça Major, 1.

-       Oficina d'Atenció Tributària, Plaça Major, 6.

-       Àrea de Serveis a les Persones, Ctra. de Vic, 16 (Edifici Infants). 

-       Servei de Cultura, Passeig Pere III, 27 (Edifici Casino).

-       Servei de Seguretat Ciutadana, Carrer del Bruc, 33-35, primera planta (Edifici La Florinda).

-       Servei d'Organització i Recursos Humans, Carrer del Bruc, 33-35, tercera planta (Edifici La Florinda).  

-       Servei d'Ocupació i Universitat, Pl. Cots, 5 (Edifici Casa Caritat-CIO). 

-       Servei d'Emergències i Protecció Civil, Carrer Castelladral, 5-7 - Palau Firal (Pol. Ind. Els Dolors).

 

Per a més informació sobre horaris, dies hàbils, etc. clicar AQUÍ

 

Les propostes han de tractar sobre àmbits i temes de competència municipal, han de potenciar i afavorir els valors que l’Ajuntament de Manresa promou (l’atenció a les persones en les diverses etapes de la seva vida, la sostenibilitat, el respecte a les persones, al patrimoni i l’entorn, la proximitat i el suport a les iniciatives locals i ciutadanes, la solidaritat i la cooperació).

 

Igualment, l’objectiu de les iniciatives que es presentin han de donar resposta a una necessitat concreta i per tant s’han de justificar i argumentar. També han de tenir una visió de ciutat i generar un impacte en el conjunt del territori.

 

Òbviament, han de ser legals i realitzables tècnicament i viables econòmicament.

 

Per aquest motiu els projectes no poden superar els 50.000 euros, ni poden suposar un cost addicional de contractació de personal o un manteniment excessiu. Tampoc poden comprometre pressupostos futurs i afectar projectes en curs o planificats per l’ajuntament.

 

Les entitats i ciutadania que durant el procés d’elaboració de les propostes els sorgeixin dubtes i/o necessitin aclariments tenen a la seva disposició el suport tècnic municipal trucant al departament de participació ciutadana (938782470) o per correu electrònic a participacio@ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen