Les obres per millorar la seguretat del pas de vianants que connecta la Renfe amb el pàrquing han acabat avui

L’actuació és el resultat del treball conjunt de l’Ajuntament i la Diputació per millorar els accessos a l’estació i la connexió del transport públic amb Barcelona 

imagen

La Diputació de Barcelona ha acabat avui les obres de millora de la seguretat i la visibilitat del pas de vianants que hi ha a la carretera c-1411b i que connecta l’estació de Rodalies de Catalunya- Renfe amb el solar de terra que serveix d’aparcament als usuaris del ferrocarril, prop del pont de Sant Francesc.

Aquestes obres són el resultat del treball conjunt de l’Ajuntament de Manresa i la Diputació per millorar la connexió del transport públic de Manresa amb Barcelona, una aposta del govern municipal, cabdal per reforçar la capitalitat de Manresa.

La intervenció en el vial ha consistit en la instal·lació de dos reductors de velocitat per als vehicles, model esquena d’ase amb aglomerat. El tipus esquena d’ase és un element físic reductor de velocitat, de forma arrodonida i amb pendent a banda i banda.

Per fer el pas més visible s’ha reforçat l’enllumenat públic amb la instal·lació d’una lluminària especial per a passos de vianants, a banda de reforçar la senyalització vertical i horitzontal que ja hi ha: s’ha repintat el pas de zebra i s’han col·locat senyals que indiquen el pas de vianants.

Fer més segurs els accessos des de la ciutat i des del pàrquing cap a l’estació de Renfe és una prioritat per l’Ajuntament i seguirà treballant en aquesta línia.

Documents relacionats

  • imagen