Tall de trànsit al darrer tram del Passeig, amb motiu de les obres a la Bonavista, aquest diumenge

Per treballs de canalització de la calçada, es restringirà el pas de vehicles entre la Bonavista i el carrer de la Sèquia, primer en un lateral i després en l’altre, a partir de les 8 del matí

imagen

En el marc dels treballs d’urbanització de la nova plaça Bonavista, aquest proper diumenge, 4 de febrer, es tallarà el trànsit de vehicles al Passeig de Pere III, al tram entre el carrer Sèquia i la Bonavista. El motiu és la realització de treballs de canalització a la calçada i arranjament de flonjalls a la zona situada a l’entorn dels passos de vianants situats a tocar de Bonavista.

 

Per aquest motiu, a partir de les 8 del matí i fins a la finalització dels treballs (com a màxim a les 7 de la tarda) es tallarà el trànsit, primer en el lateral més proper a la carretera de Santpedor (on el trànsit és sentit cap a centre ciutat) i, després a l’altre lateral (sentit cap a la Bonavista).


El tall durarà estrictament el temps imprescindible per fer les rases, sanejar els flonjalls, formigonar i col·locar plaques metàl·liques que permetin reobrir el trànsit.

 

L’accés de vehicles a Passeig Pere III estarà restringit a la Bonavista (no s’hi podrà accedir des de la rotonda) i s’haurà de realitzar per carrer Primer de Maig o Camps i Fabrés. Un cop al Passeig, si els vehicles circulen en direcció Bonavista , es desviaran en direcció al carrer Sèquia, llevat dels que hagin d’accedir als guals, que podran fer-ho, amb supervisió de personal d’obra o la Policia Local.

 

Els treballs i l’imprescindible tall de trànsit es fa en diumenge per minimitzar les molèsties a la ciutadania. 

Documents relacionats

  • imagen