Uns 300 joves participaran a la trobada d'escoles de rugby, demà al Congost de Manresa

El Manresa Rugby Club, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, organitza demà, durant tot el dia, una trobada d'escoles de rugby. Tindrà lloc al camp de rugby municipal del Congost i a l'estadi d'atletisme i forma part del treball conjunt entre l’Ajuntament i els clubs esportius de la ciutat per promocionar l’esport de base i formatiu.

Demà, dissabte dia 3 de febrer, tindrà lloc una trobada d’escoles de rugby, organitzada pel Manresa Rugby Club, amb la col·laboració de l'Ajuntament. El camp de rugby municipal de Manresa rebrà la visita de cinc clubs catalans: Osona RC, RC Badalona, RC l’Hospitalet, RC Sitges i CR Cervelló. En total, hi participadan aproximadament uns 300 nens i nenes d’entre 5 i 12 anys, pertanyents a les categories sub6, sub8, sub10 i sub12, a més dels seus monitors.

 

L'activitat començarà a les 10 del matí i els camps de joc s’ubicaran al camp de rugby per a les categories sub6, sub8 i sub10, i la categoria s12 jugarà en dos camps que s'ubicaran a la gespa de l’estadi d’atletisme. L'activitat forma part del treball conjunt entre l’Ajuntament i els clubs esportius de la ciutat per promocionar l’esport de base i formatiu.

 

Després de la trobada d’escoles es disputaran tres partits més durant la jornada. En primer lloc, a 2/4 d'1 del migdia, la categoria sub16 del Manresa RC jugarà contra CR Torroella. Tot seguit,  a les 2 del migdia, la categoria sub18 jugarà contra el RC Martorell, i a la tarda, a les 4, es disputarà el partit entre el sènior masculí del Manresa RC i el RC Sitges.