'La edad de la ciruela' és l'obra que s'estrena al Balç aquest cap de setmana dins del festival de teatre A Pell

És una obra d'Arístides Vargas, que es representarà demà a les 20h i a les 22h i diumenge a les 21h. 

imagen

El festival de teatre de petit format del carrer del Balç, A Pell, acollirà demà i diumenge, l'obra teatral La Edad de la Ciruela, d’Arístides Vargas, dirigida per Roberto Urbina i interpretada Elisabet Assens i Maripaz Correa. El dissabte es faran dues sessions, una a les 20 i l'altra a les 22 hores i el diumenge una a les 21 hores.

La edad de la ciruela es basa en el testimoni d’una prunera respecte d’una casa plena de dones marcades per la soledat i de dues germanes que recorden els personatges del seu passat davant la mort imminent de la seva mare. Explica el trencaclosques de la vida de dues dones lligades a una història familiar que els va frenar el seu creixement com a persones.

A banda, avui hi ha l’últim passi de Sara i Eleonora, amb direcció d'Adrià Mas i les interpretacions d'Anna Bertran i Clara Molas, a les 9 del vespre. L’obra, que es va estrenar al balç el dimecres, tracta els conflictes i les contradiccions entre el que pensen i el que fan dues actrius joves que aspiren a triomfar en el món de l'escena i en el de l'amor.

El festival formarà part del programa de les Festes de Sant Ignasi 2014 dins el programa cultural de Manresa 2022.

A Pell és una iniciativa d'Entorn Produccions, en col·laboració amb JG Esdeveniments, l'empresa que gestiona el centre d'interpretació del Carrer del Balç, i amb l'Ajuntament de Manresa. Aquest és el primer any de vida del certamen, que va començar el 3 de juliol i acabarà el diumenge 27 d’aquest mes.

El preu de l’entrada és de 12 euros i les entrades es poden adquirir al Kursaal i al mateix carrer del Balç.

 

Properes obres i funcions:

• Divendres 18: 
"Sara i Eleonora". Direcció d'Adrià Mas, amb Anna Bertran i Clara Molas.

 • Dissabte 19 i diumenge 20: 
"La edad de la ciruela" d'Arístides Vargas. Dirigida per Roberto Urbina i interpretada per Elisabet Assens i Maripaz Correa.

• Dimecres 23 i dijous 24: 
"Monòlegs de Txèkhov". A càrrec de Joan Cirera.

• Divendres 25 i dissabte 26: 
"Posseïts" de Judit Saula.

• Diumenge 27: 
Espectacle de cloenda, a càrrec de la direcció artística del festival. Un únic passi.

Documents relacionats

  • imagen