Manresa acollirà una jornada empresarial amb el títol 'Català i empresa. Ja estàs al dia?'

La sessió formativa és gratuïta i se celebrarà el proper 27 de febrer, de 9,30 a 11 del matí, a les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) situades al Palau Firal de Manresa.

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa acollirà el proper 27 de febrer una jornada empresarial amb el títol “Català i empresa. Ja estàs al dia?”, adreçada especialment a empresaris, treballadors, emprenedors i comerciants i en la qual s’incidirà en els aspectes en matèria lingüística que conté el Codi de consum de Catalunya i que afecten les empreses i comerços. La sessió formativa està organitzada conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

La jornada es gratuïta i es farà de 9,30 a 11 h. del matí a les instal·lacions del CEDEM al Palau Firal de Manresa, i anirà a càrrec de Delfina Corzan, coordinadora de dinamització i assessorament del Centre de Normalització Lingüística Montserrat. 

La sessió vol informar els assistents dels aspectes en matèria lingüística que conté el Codi de consum de Catalunya i de les obligacions que estableix per a les empreses que presten serveis o ofereixen béns a Catalunya. La jornada tractarà també d’altres temes com el servei que desenvolupa el Punt d’atenció a l’empresa; el Llenguatest consum, una eina que permet fer un autodiagnosi de l’empresa sobre el compliment de les obligacions lingüístiques establertes en el Codi de consum; i l’Agència catalana de consum. 

Per a més informació i per a inscriure’s a la jornada cal enviar un correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o per telèfon al 93 878 76 25, indicant el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte.