"Sou hiperpares i hipermares? Educar confiant, no sobreprotegint", la propera xerrada del Cicle per a mares i pares

La xerrada tindrà lloc el proper dimecres, 14 de febrer a les 19 h, a l’Auditori de la Plana de l’Om i anirà a càrrec d’Eva Millet, periodista especialitzada en temes de criança.

imagen

El proper dimecres 14 de febrer tindrà lloc a l’Auditori de la Plana de l’Om una nova xerrada en el marc del Cicle per a mares i pares que, sota el títol “Sou hiperpares i hipermares? Educar confiant, no sobreprotegint”, posarà sobre la taula el problema de la sobreprotecció excessiva dels fills/es.

 

La conferència, que començarà a les 19 hores, anirà a càrrec d’Eva Millet, periodista i autora dels llibres “Hiperpaternidad. Del modelo mueble al modelo altar” i “Hiperniños”. És col·laboradora habitual del Magazine de La Vanguardia, així com dels grups editorials RBA i Prisma i de la revista Cuadernos de Pedagogía. Autora del bloc www.educa2.info, dedicat a recollir notícies que ajudin a les famílies a educar els seus fills/es.

 

Millet tractarà el tema de com la hiperactivitat s’està convertint en el  model de criança habitual a Occident. Es caracteritza per una sobreprotecció excessiva i una supervisió constant dels fills/es, resolent per sistema tots els seus problemes. En una ciutat cada cop més incerta i competitiva, que demana que tot sigui perfecte, aquest model genera un gran estrès a les famílies, que han de transformar les criatures en “superfills i superfilles”, a més de la pèrdua d’autonomia dels infants i la normalització de la baixa tolerància al frustració.

Documents relacionats

  • imagen