Demà l’Oficina Jove oferirà una xerrada sobre ‘Pantalles i adolescents: com gestionar-ne un bon ús?’

La conferència, adreçada a pares i mares, anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica de la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques d’Althaia.

imagen

Demà, dijous 15 de Febrer a les 8 del vespre, l’Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai 14) oferirà a pares i mares una xerrada que parlarà sobre Pantalles i adolescents: com gestionar-ne un bon ús? , que anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica de la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques d’Althaia.

 

Per tal de poder assistir a la xerrada, cal enviar un correu-e a manresajove@ajmanresa.cat confirmant l’assistència, o trucar al 938 771 360 o bé enviar un WhatsApp al 676664142.

 

Els adolescents d’avui en dia són una generació que ha tingut sempre a la seva disposició telèfons, ordinadors, tabletes, etc... sinó a casa,  a l’escola, a espais de lleure. La gran majoria fan ús de les xarxes socials per contactar amb els seus amics i amigues i fins i tot amb gent nova.

 

La xerrada posarà sobre la taula aspectes com: saber identificar quan es tracta d’una addicció, com s’han de posicionar els adults davant de les noves tecnologies,  etc...

 

L’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades, ofereix assessorament personalitzat de manera continuada a joves, familiars i professionals que treballen amb joves a través de l’Assessoria de Salut: Drogues i addiccions a les pantalles. Per contactar-hi cal enviar un correu-e a salutbages@oficinajove.cat, trucar al 938 771 360 o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

 

Aquesta activitat és una de les accions plantejades al nou Pla Local de Joventut 2018-2021, dins de l’àmbit de la salut amb l’objectiu de promoure una vida saludable entre les persones joves.

Documents relacionats

  • imagen