Manresa rep els participants del cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100”

Dimecres passat, un total de 170 persones procedents de Caldes de Montbui, Sant Joan de Mediona, Martorell i Manresa van fer un recorregut per l'entorn del nostre municipi

imagen

El passat dimecres, dia 14 de febrer, 170 persones procedents de Caldes de Montbui, Sant Joan de Mediona, Martorell i Manresa van participar en la caminada que es va fer a Manresa, organitzada per les regidories d’Esports i de Gent gran dins del cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100”.

 

Els regidors d’Esports, Jordi Serracanta, i de Gent gran, Mercè Rosich, van donar la benvinguda a tots els assistents.

 

Com a novetat, per aquesta ocasió, es va realitzar un taller de introducció a la Marxa Nòrdica. A continuació, es va iniciar una passejada de 7 km de llargada, partint de la zona esportiva del Congost, seguint el riu i enfilant-se fins la Torre Santa Caterina, resseguint una part de la Ruta Ignasiana, que va permetre gaudir als participants d’unes magnifiques vistes del massís de Montserrat i de la capital del Bages, retornant pel camí de la Pedrera fins el Congost.

 

El projecte promogut per la Diputació de Barcelona va néixer l'any 2001 per promoure el intercanvi entre diferents municipis. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als 6 km. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup. El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i una cloenda.

 

La propera sortida serà el dia 4 d’abril a Caldes de Montbui. Per finalitzar el curs, la Diputació de Barcelona organitzarà a mitjans de maig una jornada de cloenda que acollirà el total dels municipis participants en el projecte.

 

 

Documents relacionats

  • imagen