'A Pell' entra a la recta final aquesta setmana oferint les tres darreres obres de teatre

Des d’avui i fins diumenge el Balç acull les últimes funcions del que ha estat el primer festival de teatre de petit format de Manresa: “Estic viva”, amb Clara del Ruste, Anna Orrit i Enric Pinazo; el monòleg de Judit Saula “Posseïts”, i l’espectacle de cloenda.

imagen

La primera edició del festival de teatre de petit format que acull el carrer del Balç, A Pell, abaixarà el teló aquest diumenge després d’acollir les tres últimes obres, repartides en 6 funcions i que comencen avui.  

”Estic viva” és un espectacle audiovisual que recull cinc relats tenebrosos i inquietants, cinc històries d'esperits turmentats d'arreu del món que tenen un denominador comú: es tracta de dones traïdes i ferides pels homes. Interpreten l’obra Clara del Ruste, Anna Orrit i Enric Pinazo, amb la música de Jordi Badia. Estic viva es podrà veure avui i demà a les 9 del vespre.

Divendres i dissabte serà el torn de “Posseïts” un monòleg delirant i participatiu, amb molta improvisació a càrrec de Judit Saula i Joan Ribas. L’espectacle es podrà veure divendres25 ales 9 del vespre i dissabte amb dos passis: a les 8 i a les 10 del vespre.

Per últim, el diumenge a les 21h, la direcció artística del primer festival de teatre de petit format "A pell" al carrer del Balç, s'acomiada del seu públic amb un espectacle de cloenda especial, que serà la continuació de la representació inaugural, que es va fer el 3 de juliol, i que promet sorpreses.

El preu de l’entrada, per qualsevol funció, és de 12 euros i es poden adquirir al Kursaal i al mateix carrer del Balç.

A Pell és una iniciativa d'Entorn Produccions, en col·laboració amb JG Esdeveniments, l'empresa que gestiona el centre d'interpretació del Carrer del Balç, i amb l'Ajuntament de Manresa. Aquest és el primer any de vida del certamen, que va començar el 3 de juliol i acabarà aquest diumenge 27. El festival forma part del programa de les Festes de Sant Ignasi 2014 dins el projecte cultural de Manresa 2022.

 

Properes obres i funcions:

• Dimecres 23 i dijous 24, a les 21h: 
"Estic Viva", de Clara del Ruste, Anna Orrit, Enric Pinazo i música de Jordi Badia.

• Divendres 25 a les 21h i dissabte 26 a les 20h i a les 22h: 
"Posseïts" de Judit Saula.

• Diumenge 27 a les 21h: 
Espectacle de cloenda, a càrrec de la direcció artística del festival. Un únic passi.

Documents relacionats

  • imagen