Manresa tindrà la seva primera cursa solidària Dream Runners per la Festa Major

El dissabte 30 d’agost tindrà lloc al Parc de l’Agulla la caminada i la cursa –per adults i per categories infantils- que s’emmarquen dins dels actes de la Festa Major i que són proves benèfiques en favor del projecte de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i també a causes socials d’àmbit local.

imagen

Manresa entra dins del circuit de curses solidàries Dream Runners amb la celebració el dissabte dia 30 d’agost, dins dels actes de Festa Major, de la caminada i les cursa solidària que destinen els seus beneficis a un projecte internacional com és el programa de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i també a una causa social local, amb la implicació d’entitats del tercer sector de Manresa.

Dream Runners, format per persones que els agrada córrer, és una iniciativa social, sense ànim de lucre, que neix en el sí de la fundació IPI-COOPERACIÓ, una ONG creada l’any 2000, que treballa a diversos països africans, molt focalitzada en la infància i en el àmbits de la salut i l’educació. Amb aquest objectiu organitzen un circuit de curses solidaries que tenen lloc a diferents parts del territori com Barcelona, Tona, Puigcerdà, etc.

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, Dream Runners i Club Atlètic Manresa amb el suport de la Diputacióde Barcelona, és oberta a tothom sempre que els participants estiguin inscrits i coneguin el reglament que es pot consultar a la web www.dreamrunners.org

 

Programa i horaris dissabte 30 d’agost

A les 17.30 h començaran les curses solidàries infantils Mini Dream Runners, adreçades a nens i joves de 3 fins a 16 anys i que tindran diferents distàncies en funció de l’any de naixement. El preu és de 5 euros i es donarà un obsequi a tots els participants.

Posteriorment, a les 19.00 h es donarà el tret de sortida ala Cursasolidària de Festa Major Dream Runners Manresa amb un traçat de 10 quilòmetres. La inscripció costa 15 euros i inclou el servei de cronometratge amb xip, tres avituallaments, bossa del corredor i samarreta tècnica commemorativa.

Simultàniament, a les 19.05 h tindrà lloc la sortida de la primera Caminada Solidària de Festa Major Dream Runners Manresa, de 6 quilòmetres. El preu és de 13 euros i s’ofereixen dos avituallaments i samarreta tècnica.

 

Inscripcions

Les inscripcions, que es poden fer anticipadament fins el divendres 29 d’agost, es poden realitzar telemàticament, a través de la web www.dreamrunners.org, i presencialment a l’establiment Ríos Running Manresa (carrer Bruc, 39), en horari de dilluns a dissabte de10 a 13.30 h i de17.00 a 20.30 h.

 

Documents adjunts:

Documents relacionats

  • imagen