Activat el Pla d'Emergències de Neu al Centre de Coordinació del Palau Firal de Manresa

Des de primera hora d'aquesta matinada la neu cau amb força a Manresa i la ciutat s'ha despertat completament blanca. Protecció Civil ha activat el Pla d'Emergències de Neu, i ha posat en funcionament el Centre de Coordinació Municipal i Comarcal, al Palau Firal de Manresa, actiu des de les 6 del matí.

imagen

Responsables de Protecció Civil i de totes les àrees municipals i serveis d'emergències treballen des del Centre de Coordinació Municipal i Comarcal que s'ha posat en marxa a les 6 d'aquest maatí al Palau Firal de Manresa. La neu ha agafat als carrers i per tant l'objectiu és garantir la seguretat i la mobilitat.

 

Les màquines llevaneus han començat a funcionar a Manresa, mirant de netejar les vies principals. També els serveis de Manteniment, Via Pública i Neteja s'han acvitat i estan treballant. El servei de bus urbà a les 8 del matí funciona, si bé no es descarta que s'aturi si continua la nevada. Es recomana també evitar l'ús del vehicle privat i fer només els desplaçaments estrictament necessaris, a peu si és possible.

 

Les escoles en principi obriran, tal com es va informar ahir, si bé majoritàriament no tindran activitat lectiva. es recomana no portar els nens a l'escola en vehicle privat, sempre a peu si és possible.

 

Es recomana també seguir l'evolució de la situació a través dels mitjans de comunicació i, en el cas de Manresa, especialment el canal de Twitter de l'Ajuntament (@ajmanresa), per on es comunicarà qualsevol incidència o novetat.

Documents relacionats

  • imagen