Inauguració de l'exposició de les fotografies del concurs de Foto Art Manresa, demà al Centre Cívic Selves i Carner

Cada mes de març, el Centre Cívic Selves i Carner acull una mostra de les millors fotografies dels socis de Foto Art Manresa del concurs de l’edició de l’any anterior.

 

imagen

Demà dimarts, 6 de març, a partir de les 8 del vespre, tindrà lloc la inauguració d'una nova edició de l'exposició que recull les millors fotografies del concurs social de Foto Art Manresa, al centre cívic Selves i Carner de Manresa.

 

El concurs social consta de  vuit  lliuraments, tres de temàtica lliure i cinc de temàtica obligada. Aquestes cinc temàtiques enguany són les següents: camins, rodes, interiors d’esglésies, retrats monocroms i bodegons de joies.

 

L’exposició consta de 47 obres seleccionades. De cada categoria se seleccionen les que han obtingut major puntuació i de totes les seleccionades entre els socis s’escullen dos premis.

 

L’exposició es podrà visitar del 6 al 29 de març, de dilluns a divendres, de 16 a 21 h al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16). L'organització és a càrrec de Foto Art Manresa conjuntament amb el Centre Cívic Selves i Carner (Ajuntament de Manresa).

Documents relacionats

  • imagen