L'Ajuntament organitza un taller per aprendre a millorar la gestió per reduir la despesa

Les sessions es faran els dies 7 i 11 d’abril al matí al Palau Firal de Manresa i està dirigida a empresaris, responsables financers, emprenedors i autònoms que vulguin adquirir coneixements econòmics essencials per poder refer l’estructura de costos i aconseguir la viabilitat de la seva companyia.

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa organitza el dilluns i divendres, 7 i 11 d’abril, un taller titulat “Millorar la gestió per reduir despeses”. Les sessions, que són gratuïtes, tindran lloc al Palau Firal (Polígon Industrial Els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7) de 9.30 a 1.30 del migdia.

La sessió formativa està dirigida a empresaris, responsables financers, emprenedors i autònoms que vulguin adquirir coneixements econòmics i financers essencials de la seva empresa per poder refer l’estructura de costos i aconseguir la viabilitat de la companyia.

Durant el curs es tractaran continguts com l’anàlisi de l’empresa per millorar la gestió; com imputar el total de costos als productes i serveis de l’empresa; com reduir els costos en la gestió de les compres i reduir la despesa financera. També s’ensenyarà com es fa la negociació de terminis per aconseguir el cicle de caixa suficient per tresoreria; i s’aprendran els instruments financers en funció de les necessitats; així com a elaborar un pressupost de tresoreria com a eina de control.

Per informació i inscripcions cal enviar el formulari adjunt al CEDEM, Polígon Industrial els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7, a l’adreça cedem@ajmanresa.cat o trucar al 93 878 76 25