La nova xerrada per a mares i pares tractarà sobre com parlar de sexualitat amb els fills i filles

Tindrà lloc el proper dijous 15 de març, a les 7 de la tarda, a l’Espai Plana de l’Om. Anirà a càrrec de Míriam Aleman Calatayud, membre de la cooperativa Candela.

imagen

“Fora tabús! Parlem de sexualitat amb els nostres fills i filles”. Aquest és el títol de la conferència que tindrà lloc el proper dijous, 15 de març, a les 7 de la tarda, a l’Espai Plana de l’Om, i que forma part de la programació l’11è Cicle de xerrades per a pares i mares per al curs 2017-2018.

 

L’acte anirà a càrrec de Míriam Aleman Calatayud, treballadora de la cooperativa Candela, que agrupa un equip de professionals de diferents sabers, coneixements i trajectòries (sociologia, l’antropologia, la filosofia, les ciències polítiques i l’educació social). La conferenciant és formadora de tots els públics, defensa molt el potencial transformador i la creativitat dels i de les joves. Porta el projecte de La Lore (lalore.org), un espai virtual i participatiu que ofereix informació sobre gènere, sexualitat i relacions.

 

La xerrada reflexionarà sobre com pot parlar de relacions afectives i sexuals amb els fills i filles. L’objectiu és donar pautes als pares i mares perquè afrontin les converses sobre sexualitat amb els seus fills i filles. Partint del dret al plaer i l’anàlisi de gènere, s’analitzarà els estereotips i mites existents a la nostra societat, així com els efectes de la realitat dels joves i persones LGTBI+.

 

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

 

 

Documents relacionats

  • imagen