L’Ajuntament de Manresa organitza una xerrada sobre la preinscripció escolar per al curs 2018-19

Tindrà lloc el dimarts 13 de març, a les 19 hores, a la sala d’actes de la FUB. L’acte es complementarà amb una conferència titulada “Els reptes de l’educació, avui”, a càrrec de Lluis Font, president del Consell Escolar de Catalunya.

imagen

La sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà el proper dimarts, 13 de març, a les 19 h, una xerrada organitzada per l’Ajuntament de Manresa per informar sobre la preinscripció escolar per al curs 2018-19. L’acte es completarà amb la conferència “Els reptes de l’educació, avui” a càrrec de Lluís Font, president del Consell Escolar de Catalunya.

 

La xerrada sobre la preinscripció escolar compta amb la participació de la regidora d’Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich; i de l’inspector del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Albert Ramírez.

 

L’acte té l’objectiu d’informar a les famílies que tinguin un fill o una filla que ha de començar P3 o 1r d’ESO al setembre de 2018, quines són les dates de preinscripció, els criteris de baremació, documentació a presentar, lloc i d’altres informacions d’interès.

 

El conferenciant

 

Lluís Font i Espinós es llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona, i doctorat en ciències de l'educació a la mateixa universitat. Va exercir els anys 2011 i 2012 el càrrec de secretari de Polítiques Educatives al Departament d'Ensenyament És professor titular de la URL a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, on imparteix l'assignatura d'història del pensament contemporani i un seminari de relacions internacionals. Ha estat professor de la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació Blanquerna, on ha impartit assignatures de caire filosòfic i antropològic. Des de l'any 1994 fins al 2010 exercí la responsabilitat de director general de la Fundació Blanquerna i fou membre del seu patronat, els darrers anys com a vicepresident. Formà part, així mateix, del patronat de la Universitat Ramon Llull.

 

 

Documents relacionats

  • imagen