La Consellera de Benestar i Família, pregonera de les festes de la Font

Neus Munté va ser la convidada d’Honor del Barri, i la van acompanyar l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns, Josep Rueda. 

imagen

La Consellerade Benestar Social i Família de la Generalitatde Catalunya, Neus Munté, va fer el pregó de les festes d’estiu del barri dela Font dels Capellans, que començaven divendres 25 de juliol. Munté va destacar, en el seu parlament, la riquesa del teixit social que hi ha “a Manresa, al barri de la Font dels Capellans, a la comarca i al Bages” i va manifestar la voluntat de seguir treballant conjuntament “en xarxa” amb l’Ajuntament de Manresa, les Associacions de Veïns i les entitats compromeses amb la ciutat.

En l’acte també van parlar l’alcalde de Manresa, Valenti Junyent, i el president de l’Associació de veïns, Josep Rueda. Junyent va elogiar la feina feta en un barri “modèl·lic a la ciutat” i va posar de relleu “la diversitat de barris de Manresa, molt extensa i molt pròpia”. Rueda, per la seva banda, va parlar de la solidaritat com a puntal del barri i va recordar que l’any vinent, se celebren 40 anys del barri. 

Documents relacionats

  • imagen