Manresa serà durant dos caps de setmana la capital catalana de la gimnàstica artística femenina

La 2a fase de Copa Catalana de gimnàstica artística preveu la participació al Pavelló Nou Congost, els dies 17,18, 24 i 25 de març,  de més de 1.500 gimnastes vingudes d’arreu de Catalunya.

 

imagen

La ciutat de Manresa serà aquest cap de setmana i el següent, dies 17, 18, 24 i 25 de març, la capital de la gimnàstica artística femenina de Catalunya. Les instal·lacions del Pavelló Nou Congost rebran aquest primer cap de setmana 1.100 esportistes i 80 tècnics de més de 40 clubs que disputaran la 2a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica. La setmana vinent es preveu la participació de 450 gimnastes i 60 tècnics de 29 clubs catalans.


Les dades d’aquest esdeveniment esportiu han estat presentades avui, a l’Espai Andreu Vivó i Tomàs del Complex Vell Congost, pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; el gerent de la Federació Catalana de Gimnàstica, Joan Bosch; i els representants del Club Gimnàstica Egiba, Xavier Casimiro, Míriam Font i Lluís Márquez.

 

La Copa Catalana consta d'un circuit de competicions itinerants pel territori català, amb tres fases classificadores més una fase final on es classifiquen les 15 millors gimnastes de cada categoria i nivell, a partir de la qual es classifiquen les 10 primeres per disputar el Campionat de Catalunya.

 

La Federació Catalana de Gimnàstica, dins el seu projecte esportiu, té diferenciades tres categories  per la seva dificultat, essent la primera d'elles la categoria anomenada "Edat Escolar", dirigida a esportistes d'iniciació i amb menys exigència. La segona és la categoria anomenada "Base", per a esportistes ja iniciades i amb un grau d'exigència mes elevat. I, finalment, la "Via Olímpica", categoria en què hi ha inclosos els nivells d’elit júnior i elit sènior. Aquesta divisió ha estat un model d'èxit per a la gimnàstica artística, implantat en totes les  modalitats de la Federació Catalana de Gimnàstica.

 

Així, durant aquest cap de setmana a Manresa, el més d’un miler de gimnastes pertanyen a la categoria “Base”, i la setmana vinent seran les gimnastes de la categoria “Via Olímpica”. En ambdues categories hi haurà una àmplia participació de l’entitat esportiva manresana Club Gimnàstica Egiba, amb  una setantena de gimnastes.

 

Participants del Club Gimnàstica Ebiba

 

Dissabte, 27-3-2018

4a subdivisió  11:15-12:15

Paula Oller Guerrero; Marta Peña Cuello; Marta Riera Hermosilla; Anna Salido Pladevall; Ariadna Barea Martínez; Marina Costa Casimiro; Carla Prat Muñoz.

 

14a subdivisió 18:35-19:40

 

Alina Derekhouska;  Ona Lopez Cuadros; Beth Argerich Masafrets; Txell Argerich Masafrets;  Berta Heredia Gil; Nadia Jandula Gomez; Berta Maurici Sánchez.

 

15a subdivisiò 19:45-20:55

 

Ivet Carreras Casas; Noa De Haro García; Anna Torra Ramos; Gisela Vidal Villegas; Berta Alberch Singla; Victoria Casamitjana Vizcaino.

 

Diumenge, 18-3-2018

 

4a / 5º subdivisió: 11:00-12.05

 

Carla Cerezo Padilla; Ruth Flores Maria; Abril Martin Castaño; Queralt Alonso Calderon; Ariadna Rosell Masegosa; Queralt Vilella de Vilar.

 

14a subdivisió 17:50-18:50

Martina Closa Rodríguez; Noa Delgado Urraca; Abril Hidalgo Cortina; Rut Thomen Bacardit;   Alba Valverde Delgado; Berta Bayona Olivé; Alba López Casado; Laia Sosa Masdeu; Joana Vilella de Vilar; Astrid Jándula Gómez; Laia Monteagudo Martínez; Emma Santibañez Batlle; Claudia Serrano Muñoz.



Segon cap de setmana

Base 7

 

Glòria Calm; Alba García; Marta Cano.

 

Base 8

 

Berta Boixader; Laia Soriano; Gina Combelle; Helena Casimiro; Clara Rivero; Itziar Gómez; Laura Sánchez, Carla Pérez i Helena Lan.  

 

Via Olímpica 1

 

Maria Comallonga; Júlia Monteagudo; Laia Roses.

 

Via Olímpica 2

Claudio Carretero; Júlia Sánchez; Júlia García

 

Via Olímpica 3

Leire de la Peña; Claudia Navarro; Helena Costa.

 

Via Olímpica 5


Mar Royo

 

Via Olímpica 6

 

Laura Torrente; Ona Sánchez; Laia Font.

 

Pre-Elite:

 

Berta Franquesa, Aina Solà i Victòria Luengo

 

Elit-Junior

 

Mar Palliso; Lorena Medina

 

Elit sènior

Andrea Carmona; Carla Font

 

 

Documents relacionats

  • imagen