L'Ajuntament de Manresa reconeix els 50 anys d'activitat de Publicitat Clarena

L’alcalde Valentí Junyent va rebre divendres passat Ignasi Clarena per felicitar la seva empresa per la seva llarga trajectòria comercial a la ciutat de Manresa.

imagen

L’Ajuntament de Manresa va reconèixer divendres passat l’empresa manresana Publicitat Clarena pels seus 50 anys d’activitat a la ciutat de Manresa. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, van rebre al despatx de l’alcalde al propietari de l’empresa, Ignasi Clarena Carrió.

L’alcalde va felicitar Publicitat Clarena per la seva trajectòria comercial i li va agrair el servei realitzat al llarg de cinc dècades a la ciutat de Manresa. Durant l’acte, l’alcalde li va lliurar un obsequi en nom de l’Ajuntament de Manresa amb motiu d’aquest aniversari.

Publicitat Clarena està situada al centre de Manresa, al carrer Urgell, 38, on atenen als clients des de l'any 1963. És una empresa especialitzada en tot tipus de publicitat. Fem principalment treballs de distribució de fullets i cartells a botigues i comerços de Manresa i de tota la comarca.

Documents relacionats

  • imagen