La millor gimnàstica artística femenina catalana aterra aquest cap de setmana al Nou Congost

La 2a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística tindrà aquest cap de setmana el seu segon capítol amb  la participació de 450 gimnastes de 29 clubs catalans de la categoria “Via Olímpica”.

imagen

Després de l’èxit del cap de setmana passat, la gimnàstica artística femenina torna aquest dissabte i diumenge al pavelló Nou Congost amb la continuació de la 2a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica. Si la setmana passada hi va haver més d’un miler de gimnastes competint en la categoria “Base”, en aquesta ocasió serà la categoria superior,  anomenada “Via Olímpica”, amb la participació de 450 gimnastes, amb 60 tècnics, en representació de 29 clubs catalans. 

 

La Copa Catalana consta d'un circuit de competicions itinerants pel territori català, amb tres fases classificadores més una fase final on es classifiquen les 15 millors gimnastes de cada categoria i nivell, a partir de la qual es classifiquen les 10 primeres per disputar el Campionat de Catalunya.

 

La Federació Catalana de Gimnàstica, dins el seu projecte esportiu, té diferenciades tres categories per la seva dificultat, essent la primera d'elles la categoria anomenada "Edat Escolar", dirigida a esportistes d'iniciació i amb menys exigència. La segona és la categoria anomenada "Base", per a esportistes ja iniciades i amb un grau d'exigència mes elevat. I, finalment, la "Via Olímpica", categoria en què hi ha inclosos els nivells d’elit júnior i elit sènior. Aquesta divisió ha estat un model d'èxit per a la gimnàstica artística, implantat en totes les modalitats de la Federació Catalana de Gimnàstica.

 

Una setantena d’esportistes del Club Egiba


El Club de Gimnàstica Egiba ha presentat una setantena de gimnastes durant els dos caps de setmana de competició. Durant aquest de setmana, les gimnastes de la categoria “Via Olímpica” del club manresà competiran el dissabte a la tarda, de 16 a 19 hores.

 

Documents relacionats

  • imagen