En marxa uns treballs per millorar la mobilitat i la seguretat a diversos espais de la ciutat

Les actuacions estan incloses dins els treballs acordats i aprovats en els Consells de Districte

imagen

La Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, dins els treballs de Districte 2017, aquest dimarts 27 de març, estan en marxa  els treballs en la segona fase d’ordenació del trànsit del Barri de Cal Gravat en Zona 30 (Districte Llevant).

 

Aquesta actuació inclou la instal·lació de bandes transversals d’alerta (BTA) Zona 30 als accessos al barri pels carrers Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch i Pg. Joan Miró; i també la senyalització horitzontal d’estacionament, eix de carril i regulació de la cruïlla de carrer Domènec i Montaner amb Pg. Joan Miró.

 

Els treballs es completen amb la millora de les cruïlles del carrer Jaume d’Arters (Districte Nord), consistent en senyalització horitzontal de les places d’estacionament i instal·lació de topalls per als vehicles estacionats, de manera que es millora la mobilitat de vehicles i vianants.

 

Així mateix, s’informa que dies enrere s’han realitzat els treballs de millora de la mobilitat a l’entorn de l’Escola Ítaca (Districte Llevant), consistent en els treballs de senyalització vertical i horitzontal a carrer Sant Cristòfol per a la instal·lació d’una nova parada de transport públic, modificació de l’eix de carril, senyalització de l’estacionament de vehicles ambdós costats i senyalització d’aparcament de motocicletes abans dels passos de vianants per a la millora de la visibilitat entre vehicles i vianants.

 

 

Documents relacionats

  • imagen