L'Ajuntament organitza un taller per aprendre a definir i implementar estratègies de comunicació a Internet

es sessió, que es farà el dia 29 d’abril al matí al Palau Firal de Manresa, està dirigida a empresaris, personal de direcció i emprenedors que vulguin aprendre estratègies de comunicació mitjançant internet i utilitzant els cercadors com a recurs de màrqueting, així com aconseguir objectius de posicionament empresarial i identificar estratègies i implementar-les on-line.

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa organitza  un taller titulat “ Màrqueting on-line i posicionament estratègic a Internet”. La sessió, que és gratuïta, tindrà lloc el dimarts 29 d'abril al Palau Firal (Polígon Industrial Els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7) de 9.30 a 1.30 del migdia.

El taller està dirigit a empresaris, personal de direcció i emprenedors que vulguin conèixer estratègies de comunicació mitjançant internet, especialment amb cercadors, com a recurs de màrqueting; així com aconseguir els objectius de la empresa en relació al posicionament empresarial; i identificar i estudiar estratègies i implementar-les on-line.

Durant la jornada es tractaran continguts com la situació de partida i planificació del projecte, innovació tecnològica en màrqueting i vendes, caràcter innovador del màrqueting, perfil dels usuaris i indicadors d’anàlisis.

Per informació i inscripcions cal enviar el formulari adjunt al CEDEM, Polígon Industrial els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7, a l’adreça cedem@ajmanresa.cat o trucar al 93 878 76 25