L’Oficina Jove del Bages organitza tres tallers d’educació i treball gratuïts per a joves de 14 a 25 anys durant el mes d’Abril

Els tallers proposats són: “Taller de currículum vitae”, el dimecres 4 d’abril; “Què són les competències i quines són les meves”, el dijous 5 d’abril; i “Com? on? i quan? ens posem a estudiar?”, el dijous 19 d’abril.

imagen

Dos dels eixos principals que es treballen des dela XarxaNacionald’Emancipació juvenil de la Generalitat de Catalunya és l’educació i el treball. És per aquest motiu que el llarg de l’any, l’Oficina Jove del Bages porta a terme diverses accions per facilitar informació i recursos els i les joves en aquests àmbits.

 

Per tal de reforçar accions ja consolidades, com l’Assessoria d’Educació i el Servei de Garantia juvenil, l’Oficina Jove proposa tres tallers orientats a joves de14 a25 anys, que es desenvoluparan als dos equipaments juvenils de referència de la ciutat: La Kampana i l’Espai Jove Joan Amades. Els tallers organitzats són:

 

Taller de currículum vitae

 

S’ensenyarà a adaptar el currículum en funció a una oferta de feina concreta i la importància d’afegir una presentació adjunta a la candidatura

Data i horari: Dimecres 4 d’Abril de 17.30 a 19 h

Lloc: Casal de Jovesla Kampana (Pl. Icària s/n, Manresa)

A càrrec de la impulsora de Garantia juvenil de l’Oficina Jove del Bages.

 

Què són les competències i quines són les meves?

 

S’ensenyarà a analitzar les competències més demanades actualment al mercat de treball i  ha saber reconèixer les pròpies.

Data i horari: Dijous 5 d’Abril de18 a 20 h

Lloc: Casal de Jovesla Kampana (Pl. Icària s/n, Manresa)

A càrrec dela DireccióGeneralde Joventut.

 

Com? on? i quan? ens posem a estudiar?

 

Per aprendre a planificar millor el temps d’estudi i conèixer algunes tècniques per preparar els exàmens.

Data i horari: Dijous 19 d’Abril de 17.30 a 19.30 h

Lloc: A l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (c. Sant Blai, 14. Manresa)

A càrrec dela DireccióGeneralde Joventut.

 

Inscripcions a l’Oficina Jove del Bages (c. Sant Blai, 14. Manresa), enviant un correu a bages@oficinajove.cat o trucant al 93 877 13 60.

Documents relacionats

  • imagen