El periodista Quico Sallés conversarà amb la cantant Anaïs Vila i la bloguera cultural Marta Botet, dimecres 4 d’abril

La conversa, amb el títol de “Vocacions al marge”, tindrà lloc a l’Auditori de la Plana de l’Om en el marc de la 26a Fira de l’Estudiant a les 8 del vespre.

El dimecres 4 d'abril tindrà lloc la xerrada “Vocacions al marge”, en la qual el periodista Quico Sallés parlarà amb  la cantant Anaïs Vila, i la bloguera cultural, Marta Botet. La trobada es farà en el marc de la 26a Fira de l’Estudiant a l’Auditori de la Plana de l’Om a les 8 del vespre.

 

Sallés parlarà amb  Anais Vila i Marta Botet, dues persones joves que han destacat en àmbits a part de la seva formació acadèmica. D'alguna manera es pot dir que han fet de la vocació la seva dedicació. El seu testimoniatge servirà de pretext per debatre sobre l'orientació, les vocacions i el futur professional.

 

Anaïs Vila es dedica a la cançó, tot i haver estudiat per periodista; i Marta Botet, gran lectora, excel·leix com a bloguera cultural, activitat que compagina amb els seus estudis.

 

Igualment, i dins del Cicle de xerrades per a Mares i Pares, el dimarts 3 d’abril tindrà lloc a la conferència  “Ensenyar a la manera del Merlí”, a càrrec de Nemrod Carrasco, professor de Filosofia de la Universitat de Barcelona i assessor de la sèrie Merlí, amb la col·laboració de Manel Villar, professor de Filosofia de l’Institut Poeta Maragall de Barcelona. A l’Auditori de la Plana de l’Om a les 8 del vespre.

 

Aquestes activitats s'adrecen especialment al públic jove, però també són d'interès pels professionals de l'educació i l'orientació, les famílies i el públic en general.