El Festival Artístic del Barri Antic omplirà l'Anònima de propostes escèniques, art i poesia i acollirà un espai gastronòmic, el 12 de maig

Dotze propostes escèniques de diferents disciplines i estils ompliran els dos escenaris de l’antiga fàbrica de l’Anònima en la segona edició del Festival Artístic del Barri Antic (FABA), el 12 de maig. Hi haurà també programació extra (visites poètiques, mercat d’artistes i artesans, joiera contemporània i d’autor i murs plàstics) i la participació dels paradistes del mercat municipal de Puigmercadal, que muntaran un espai gastronòmic. El FABA s'ha presentat aquest matí.

imagen

El proper dissabte, 12 de maig, tindrà lloc la segona edició del Festival Artístic del Barri Antic de Manresa (FABA). La iniciativa, que se celebrarà a l’antiga fàbrica de l’Anònima, té l’objectiu de convertir el Centre Històric de Manresa en un node creatiu i cultural a través dels seus agents i reivindicar l’edifici municipal de l’Anònima com a fàbrica de creació. L’entrada és lliure.


Enguany, el FABA concentrarà la major part de les seves activitats el dissabte 12 de maig des de les 10 del matí fins a les 2 de la nit amb un ventall d’esdeveniments culturals: concerts, teatres, poesia, un mercat artesà i art urbà, entre d’altres. Paral·lelament, hi haurà un espai gastronòmic a càrrec dels membres del Mercat de Puigmercadal de Manresa, on es podrà dinar i menjar durant tota la jornada.


Lligant amb la participació del mercat i una setmana abans del festival, el divendres 4 de maig es durà a terme la Festa de Presentació del FABA al mateix Mercat de Puigmercadal. Serà la cita que donarà el tret de sortida al festival, en un vespre de música electrònica en directe al mercat.

 

Aquest matí, a l'Anònima,  s'ha fet la presentació del Festival, amb els seus responsables i també els regidors de Cultura, Anna Crespo, i Começ i Mercats, Jaume Arnau.

 

Podeu trobar tota la informació del FABA 2018 en aquest dossier de premsa

Documents relacionats

Dossier premsa FABA 2018
  • imagen