"Estratègies i recursos per afrontar l’adversitat", la propera xerrada del cicle per a mares i pares, aquest dijous

La conferència tindrà lloc a l’Auditori de la Plana de l’Om a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de Carles Perarnau, psicòleg especialista en Psicologia Clínica, Psicoteràpia (EFPA i Europsy), Brainsptting, Traume, Pèrdues i Thanatologia. També és el coordinador i terapeuta del Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central.

imagen

Aquest dijous, 12 d’abril, es durà a terme a l’Auditori de la Plana de l’Om la xerrada “Estratègies i recursos per afrontar l’adversitat”, a càrrec de Carles Perarnau, psicòleg especialista en Psicologia Clínica, Psicoteràpia (EFPA i Europsy), Brainsptting, Traume, Pèrdues i Thanatologia. També és el coordinador i terapeuta del Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central.

 

Durant la trobada, que començarà a les 7 de la tarda, es reflexionarà sobre la dificultat de tractar temes com la mort i les pèrdues. Es parlarà de com els infants i adolescents viuen el procés del dol per poder ajudar-los i donar-los suport i estratègies per tal que afrontin situacions adverses (com la mort d’una persona estimada, el suïcidi, etc.).

 

El Cicle de xerrades per a mares i pares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

 

Documents relacionats

  • imagen