Dissabte s'inaugurarà el mural pictòric de l’artista OVNI en el marc del projecte Womart, a la placeta de la Mel

L’acte inaugural, que tindrà lloc a les 12 del migdia, consistirà en un espectacle d’animació infantil Gresca fresca, amb deParranda, portes obertes a la Ludoteca Ludugurus, i seguidament, s’oferirà un vermut  per a petits i grans amb discjòquei organitzat per Igrega Bar.

imagen

La recent batejada placeta dela Melacollirà, aquest dissabte 14 d’abril, l’acte inaugural del mur plàstic realitzat per l’artista internacional OVNI, pseudònim d’Anna Taratiel, en el marc del projecte Womart dela Xarxa Transversal, que té per objectiu reivindicar el talent femení a les arts visuals a l’espai urbà.

 

L’acte inaugural començarà a les 12 del migdia i hi haurà l’activitat d’animació infantil Gresca fresca amb deParranda, portes obertes ala Ludoteca Ludugurus i, seguidament s’oferirà un vermut  per a petits i grans amb discjòquei organitzat per Igrega Bar.

 

Igualment, s’aprofitarà per estrenar la placa amb la denominació d’aquest espai com a Placeta de la Mel (situat entre la cantonada del carrer de la Mel amb el carrer Urgell) que es va aprovar per unanimitat de les forces polítiques representades a l’Ajuntament de Manresa al Ple Municipal de febrer.

 

La trobada també comptarà amb la presència de l’autora del mural, Anna Taratiel (1982). Especialista en Art Mural perla Llotja, ha treballat durant els últims anys a Amsterdam on ha combinat la creació artística fent murals i instal·lacions en l’espai públic amb encàrrecs per a grans marques. L’obra d’OVNI ha estat exposada a nombroses fires i galeries europees i americanes i apareix en múltiples publicacions de referència sobre l’art urbà.

 

El projecte Womart consisteix en la realització de 10 intervencions artístiques en l'espai públic en cada una de les 10 ciutats que hi participen, i que formen part dela Xarxa Transversal, a càrrec de 10 artistes visuals de relleu.

 

El dia 14 d’abril s’inauguraran totes les obres que s’han dut a terme, a més de a Manresa, a ciutats com Reus, Figueres, Tortosa, Olot, Granollers, Mataró, Girona, Sant Cugat del Vallès i Vilanova ila Geltrúi han anat a càrrec de les següents artistes, respectivament: Hyuro, Paula Bonet, Elbi Elem, B-Toy, Mònica Rikic. Aïda Gómez, PEDRA i Minuskula.

Documents relacionats

  • imagen