Uns 250 estudiants de Manresa participen en una dinàmica per reflexionar sobre l’ús de les noves tecnologies

L’activitat, organitzada per l’Oficina Jove del Bages, s’ha dut a terme a les hores del pati dels centres educatius de secundària i a les universitats de Manresa durant aquesta setmana i ha consistit en plantejar la pregunta “què coneixes de les TIC?” als estudiants per tal de generar reflexió i debat.

imagen

Uns 250 joves han participat en una dinàmica organitzada per l’Oficina Jove del Bages a les hores del pati dels centres educatius de secundària i a les universitats de Manresa amb l’objectiu de fer reflexionar els estudiants sobre els usos de les noves tecnologies.

 

La dinàmica consistia en preguntar als estudiants “què coneixes de les TIC?” per tal que prenguessin consciència de l’ús que fan del mòbil i altres aparells digitals, a través d’imatges on l’element diferencial de les seves relacions interpersonals era el mòbil. Aquestes imatges han afavorit al debat i han mostrat quina importància pren el mòbil en les relacions socials.

 

Així, els joves que han assistit al Punt al Pati i al Punt al Campus durant  aquesta setmana, han pogut reflexionar sobre quin ús personal fan de les noves tecnologies. Els i les professionals que dirigien l’activitat els han ofert un seguit de recomanacions per tal de fer-ne un millor ús, a més d’afavorir a l’esperit crític i a la reflexió de la qüestió.

 

La dinàmica ha estat elaborada per part de la tècnica especialista de l’Assessoria de Salut: drogues i addiccions a les pantalles de l’Oficina Jove del Bages. Un servei gratuït i adreçat a totes les persones joves de la comarca del Bages. Per tal de contactar-hi cal enviar un correu-e a salutbages@oficinajove.cat o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

Documents relacionats

  • imagen