El Museu Comarcal de Manresa acollirà l’activitat lúdica "El joc del créixer al néixer", aquest dissabte

Es tracta d’una proposta lúdica i gratuïta adreçada als infants i públic familiar per començar a jugar en l’Espai Memòries d’aquesta temporada.

imagen

Aquest dissabte, 5 de maig a les 17.30 hores, es durà a terme a l’Espai Memòries del Museu Comarcal de Manresa la proposta lúdica  “El joc del créixer al néixer”, adreçada als infants i públic familiar per començar a jugar amb l’espai d’aquesta temporada.

 

L’activitat, que és gratuïta, anirà a càrrec de Maria Ribera i consisteix en desenvolupar un joc simbòlic, explicar contes i crear racons amb propostes d’activitats. Els interessats en participar-hi es poden apuntar mitjançant correu electrònic al museu@ajmanresa.cat o al tel. 93 874 11 55. Les places són limitades.

 

Igualment, del 7 al 18 de maig, el museu acollirà l’espai d’experimentació pedagògic “L’experiència del néixer”, adreçat a grups escolars d’educació infantil i primària. Es duran a terme activitats per a infants per tal d’afavorir el coneixement a l’entorn del naixement.

 

Es compta amb la col·laboració del grau en Mestre d’Educació Infantil i el Grup de Treball en Creació Artística i Cultura Visual d’UManresa FUB i Associació 9 Món, acompanyant Migiorn.

 

L’espai estarà obert als grups escolars de dilluns a divendres amb reserva prèvia i en família, els dissabtes i diumenges. Així mateix, la visita pel públic en general és lliure i els infants poden gaudir de les activitats els dissabtes, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges, de 10 a 14 h.

Documents relacionats

  • imagen