Els millors nedadors alevins de Catalunya disputen diumenge el II Trofeu Ciutat de Manresa

Es preveu la participació de gairebé tres-cents nedadors de 22 clubs de Catalunya i Andorra. L’entrada al públic és lliure.

imagen

Aquest diumenge, 6 de maig, les instal·lacions de les Piscines Municipals de Manresa es vestiran de gala per rebre a 294 nedadors -147 noies i 147 nois- en representació de vint-i-dos clubs, vinguts d’arreu del principat i de la veïna Andorra. El club local CN Minorisa hi presentarà 22 nedadors i és el segon club amb més esportistes inscrits, empatat amb el CN Lleida, i només superat pel CN Vilafranca que presenta un equip amb 23 nedadors.

 

Els detalls de la prova han estat presentats avui, a les instal·lacions de les Piscines Municipals, pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; pel president del CN Minorisa, Lluís Lázaro Oliveras; i el sotspresident de l'Àrea Social del CN Minorisa, Miquel Ribera. Hi ha assistit també un dels tècnics del club,  Mariano José Herranz.

 

La competició és celebrarà en dues sessions, la del matí té previst el seu inici a les 9.30h i la de la tarda a les 16.00h. i és per a esportistes de la categoria aleví, és a dir per a joves nascuts els anys 2004, 2005 i 2006, en categoria masculina,  i 2005 i 2006 en femenina.

 

El programa de competició inclou les proves dels 100 i 200 metres de cada un dels estils, més els 400 metres estils individuals, més uns relleus de 4x100 metres estils, totes les proves tant pel que fa als homes com a les dones.

 

Les proves es disputaran en la piscina de 50 metres

 

El gran atractiu d’aquesta competició i que la fa especial és que es nedarà  en piscina de 50 metres, una de les primeres ocasions que tenen els nedadors per a contactar en piscina de mides olímpiques, mides en que es competeix els campionats d’estiu, i amb possibilitats d’aconseguir mínimes classificatòries per Campionats de Catalunya i Espanya d’estiu.

 

La competició, organitzada pel CN Minorisa, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa, premia  individualment els tres primers classificats per prova i categoria amb medalla. També és lliura el Trofeu Ajuntament de Manresa als tres primers clubs classificats en la suma de punts obtinguts pels tres primers classificats per prova de cada entitat. També es premia amb un lot de productes esportius les tres millors marques de la competició, masculina i femenina,  segons la taula FINA, donats per Prada’s Sport.

 

Pel que a les expectatives esportives dels nedadors locals, l’entrenador Mariano José Herranz ha destacat que el màxim objectiu “és aconseguir un bon resultat col·lectiu  del club”  i, a nivell individual, en destaca la participació de Maria Josep Egea en la prova de braça.

 

Per als aficionats a la natació, aquests prova és una bona oportunitat per comprovar el futur a casa nostra d’aquesta especialitat olímpica, així com un altre ocasió perquè Manresa mostri la seva fortalesa com a ciutat amfitriona en diferents esdeveniments esportius i el bon nivell dels joves de Manresa i comarca en el món de la natació.

 

L’entrada és lliure per tothom i es preveu un sorteig de paneres entre el públic aportades pel grup Llobet. L’organització de l’esdeveniment de diumenge compta amb una implicació important dels pares i mares, coordinats pel vicepresident esportius, Rafael Herrador.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen