La propera xerrada del Cicle per a mares i pares parlarà sobre l’ecologia emocional per a infants

Amb el títol de “Estima’m perquè me’n pugui anar (famílies CAPA, infants CAPA)”, la psicòloga Maria Mercè Conangla posarà sobre la taula com educar els infants per tal de donar-los confiança en si mateixos i que es converteixin en persones emocionalment equilibrades. La trobada serà el dimecres 9 de maig, a les 7 de la tarda, a l’Auditori de la Plana de l’Om.

imagen

El proper dimecres, 9 de maig, l’Auditori de la Plana de l’Om acollirà la conferència  “Estima’m perquè me’n pugui anar (famílies CAPA, infants CAPA)”, a càrrec de Maria Mercè Conangla que explicarà el model Ecologia Emocional que s’aplica en Comunitats Educatives i tot tipus d’organitzacions i que planteja com ha de ser l’educació dels infants per donar-los confiança en si mateixos i que es converteixin en persones emocionalment equilibrades.

 

La xerrada, que començarà a les 7 de la tarda, posarà en relleu la importància de com els adults transmeten els coneixements i com les famílies han d’acompanyar els infants durant el seu procés educatiu per tal que no siguin individus submisos i còmodes, i si en canvi, siguin actius, confiats, curiosos, etc. És a dir, que puguin esdevenir adults CAPA (Creatius-Amorosos-Pacífics-Autònoms).

 

Maria Mercè Conangla, és psicòloga, infermera i escriptora. Presideix la Fundació Àmbit Ecologia Emocional i, conjuntament amb Jaume Soler, ha creat el model Ecologia Emocional. Entre els 20 llibres que ha escrit,  destaquen la trilogia de llibres d’ecologia emocional per a infants, famílies i educadors/es: Exploradors emocionals, Com està el clima i Energies i relacions per créixer i un de contes per a nens/es petits: Pessigolles per al cor.

 

El Cicle de xerrades per a mares i pares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa. En aquesta ocasió  també coorganitza Ignàgora - Fòrum Manresa 2022.

Documents relacionats

  • imagen