El Tour D'A 2018 porta una selecció de pel·lícules del D'A Film Festival Barcelona a Manresa i altres poblacions catalanes

El D'A Film Festival Barcelona, que se celebra aquests dies a la ciutat de Barcelona, presenta una selecció del millor cinema del moment. Uns dies després del festival, el Tour D’A portarà alguns dels films que s’hi han pogut veure a d’altres ciutats catalanes, com ara Manresa, on es podran veure tres pel·lícules, els dies 10, 13 i 20 de maig, a l’Espai Plana de l’Om, en el marc de la programació de CineClub. Avui se n’ha fet la presentació a Sitges, amb la presència de la regidora Anna Crespo.


imagen

El D’A Film Festival Barcelona presenta una combinació de noms novells i directors consolidats, amb pel·lícules que han triomfat en festivals internacionals i apuntant el radar cap a les noves tendències de la creació cinematogràfica, incloent el més nou que està passant en el cinema espanyol. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i per tercer any, una selecció de pel·lícules del D'A 2018 es podrà veure a d'altres poblacions de fora de Barcelona. El Tour D'A 2018 viatjarà uns dies després de l'edició celebrada a Barcelona a Manresa, i també a vuit ciutats catalanes més  (Vic, Berga, El Prat de Llobregat, Figueres, Igualada, Sitges i Sabadell).

 

Aquest matí s’ha fet la presentació del tour a Sitges, en un acte que ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo.

 

Les tres pel·lícules que es podran veure a Manresa, en el marc de la programació de CineClub, a l’auditori de la Plana de l’Om, són:

 

Dijous 10 de maig, 8 del vespre:

Braguino

Direcció: Clément Cogitore | França, 2017

Una de les pel·lícules més misterioses i hipnòtiques de la temporada que ens porta a una de les zones més perdudes de Sibèria.

Premi Zabaltegi - Tabakalera a Sant Sebastià 2017

 

Diumenge, 13 de maig, 2/4 de 7 de la tarda

El león duerme esta noche

França, Japó, 2017

Un film esplèndid en què un immens Jean-Pierre Léaud s’enfronta des de la ficció i l’ofici d’actor a la mortalitat i els fantasmes del passat.

 

Diumenge 20 de maig, 2/4 de 7 de la tarda

A Ciambra

Direcció: Jonas Carpignano | Itàlia, EUA, França, Alemanya, 2017

Una de les revelacions de l'any. Un film produït per Martin Scorsese, ambientat en una comunitat gitana a la regió de Calàbria i protagonitzat per un noi de 14 anys.

Premi Label Europa Cinemas a Canes 2017, Millor actor a Sevilla

 

 

Documents relacionats

  • imagen