Dilluns vinent comença el període d’inscripció dels Casals Esportius Municipals d’estiu

Els casals, dirigits a infants d’entre 8 i 14 anys, permetran fer activitats com BTT, canoa, handbol, beisbol... a diverses  instal·lacions de la ciutat entre els mesos de juny i juliol. Les Piscines Municipals i l’Ateneu les Bases també inicien els processos de preinscripció el 14 de maig.

imagen

Aquelles famílies que estiguin interessades a apuntar els seus infants als Casals Esportius Municipals han de saber que les inscripcions s’iniciaran el proper dilluns 14 de maig a partir de les 10h.  També a partir de dilluns vinent, les Piscines Municipals i l’Ateneu les Bases obriran el període de preinscripció per a les seves activitats d’estiu. En el cas de les Piscines Municipals, del 14 de maig al 20 de maig, tindran preferència els clients, i a partir del 21 de maig serà el torn del públic en general. En total, hi haurà desenes d’activitats pensades perquè la mainada pugui aprofitar els mesos de més calor.

 

Els Casals Esportius Municipals tindran dues vies per a inscriure’s:

 

  • On line: a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa seguint els següents passos: Accedir al formulari d’Inscripció del Casal Esportiu Municipal 2018 i emplenar les dades; Pagar on line mitjançant targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d’autoliquidació; Descarregar l’autorització que s’haurà de retornar abans de l’1 de juny, degudament emplenada i signada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC, Pl. Major, 1. 08241 – Manresa) o a la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa (Edifici Infants, Ctra. de Vic, 16. 1a planta. 08241 – Manresa); En finalitzar la inscripció, es rebrà un correu-e de confirmació on es podrà consultar les dades.

 

  • Presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en l’horari d’atenció al públic i seguint els següents passos: Facilitar les dades d’inscripció; pagar mitjançant document d’autoliquidació (el termini per fer efectiu el pagament serà de 48 hores al caixer de l’Ajuntament de Manresa o bé a les entitats bancaries indicades en el document d’autoliquidació); Emplenar i retornar l’autorització.

 

En total hi haurà 110 places per torn, i un total de 4 torns: del 25 al 29 de juny, del 2 al 6 de juliol, del 9 al 13 de juliol i del 16 al 20 de juliol. El preu serà de 54 euros, però amb beca quedarà reduït a 18,90.

 

Podran gaudir d’un descompte del 65% del import aquells usuaris empadronats a Manresa que puguin acreditar, com a mínim, una d’aquestes circumstàncies: Ser beneficiari de beca de menjador del curs 2017-2018 per motius socioeconòmics;  haver rebut ajut per material escolar durant el curs 2017-2018; o bé formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

En cas de complir un d’aquests requisits de beca caldrà comunicar-ho en el moment de formalitzar la inscripció i presentar, si s’escau, la documentació pertinent a la secció d’esports abans del dia 1 de juny. L’any passat, es van bonificar 126 places de les 440 que s’oferien.

 

Moltes activitats variades


Els Casals ofereixen múltiples activitat, relacionades amb l’esport i l’activitat física. Així, els dilluns, dimecres i divendres, es duran a terme la BTT, l’escalada Esportiva, el Tir amb Arc, el Judo, l’Intercrosse, l’Handbol, el Voleibol i la Gimnàstica Artística. Totes elles a la Zona Esportiva del Congost.

 

D’altra banda, els dimarts i dijous, al Parc de l’Agulla, s’hi duran a terme la Canoa, el Caiac, el Beisbol, el Rugbi touch i també Jocs tradicionals.

 

Els detalls concrets de les activitats, dels materials i vestuari adequats per cada cas es poden consultar en aquest document informatiu.

 

Preinscripció cursets Piscines Municipals

 

Del 14 de maig al 15 de juny s’obren també les preinscripcions als Campus Esportius de les Piscines Municipals (fins el 20 de maig per a abonats, fills abonats i cursetistes en actiu). Per a fer-les efectives, caldrà acostar-se fins a les piscines o de forma online al web de les piscines. Caldrà fer l’abonament de l’activitat en el mateix moment.

 

Les activitats estan pensades pels infants nascuts entre el 2006 i 2015, i consisteixen en jocs aquàtics, cursets de natació, tallers i manualitats, jocs esportius, psicomotricitats pels més petits i bany a la piscina d’estiu.

 

En total, s’oferiran 8 torns: del 25 al 29 de juny; del 2 al 6 de juliol;  del 9 al 13 de juliol; del 16 al 20 de juliol; del 23 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 3 d’agost; del 28 al 31 d’agost i del 3 al 7 de setembre.

 

Pels interessats, el dia 1 de juny, a dos quarts de 8 de vespre, es realitzarà una reunió a les instal·lacions de les piscines per a tots els pares i mares per explicar el funcionament dels cursets i resoldre dubtes.

 

Els pres es poden consultar en aquest díptic informatiu. Per a poder gaudir dels descomptes, caldrà acreditar les mateixes circumstàncies abans descrites.

 

L’Ateneu també obre inscripcions el dia 14 de maig

 

Una altra de les entitats que proposa activitats durant l’estiu és l’Ateneu les Bases. El Casal d’Estiu Ateneu les Bases – Summer Camp es durà a terme del 25 de juny al 27 de juliol, i del 3  al 7 de setembre. Pels interessats, les inscripcions per a usuaris del centre esportiu s’iniciaran el proper 14 de maig i romandran obertes fins a l’15 de juny. Les inscripcions es podran fer a la recepció de l’Ateneu de dilluns a divendres, de 17.00h a 19.00h i dilluns i dimecres, de 11.00 a 13.00 h.

 

El Campus d’estiu estarà carregat d'esports, activitats i jocs en anglès! 
i a més a més... sortides sorpresa i tallers. La franja d’edat serà des d’infants de P3 fins a 6è de primària. El preu: 55 euros per setmana.

 

Per a més informació, es pot consultar la seva pàgina web, o participar en la jornada a la reunió informativa del divendres 18 de maig a les 20 h a l'Auditori Ateneu Les Bases!

Documents relacionats

  • imagen