Demà arriba el Festival Artístic del Barri Antic per omplir l'Anònima de propostes escèniques, art, poesia i gastronomia

Dotze propostes escèniques de diferents disciplines i estils ompliran els dos escenaris de l’antiga fàbrica de l’Anònima en la segona edició del Festival Artístic del Barri Antic (FABA), que tindrà lloc demà. Hi haurà també programació extra (visites poètiques, mercat d’artistes i artesans, joiera contemporània i d’autor i murs plàstics) i la participació dels paradistes del mercat municipal de Puigmercadal, que muntaran un espai gastronòmic. 

imagen
Demà dissabte, 12 de maig, tindrà lloc la segona edició del Festival Artístic del Barri Antic de Manresa (FABA). La iniciativa, que se celebrarà a l’antiga fàbrica de l’Anònima, té l’objectiu de convertir el Centre Històric de Manresa en un node creatiu i cultural a través dels seus agents i reivindicar l’edifici municipal de l’Anònima com a fàbrica de creació. L’entrada és lliure.


El FABA concentrarà les seves activitats edemà, des de les 10 del matí fins a les 2 de la nit, amb un ventall d’esdeveniments culturals: concerts, teatres, poesia, un mercat artesà i art urbà, entre d’altres. Paral·lelament, hi haurà un espai gastronòmic a càrrec dels membres del Mercat de Puigmercadal de Manresa, on es podrà dinar i menjar durant tota la jornada.

 

Pel que fa a l'apartat artístic, hi ha una aposta clara pel talent emergent del Bages: 6 de les iniciatives d’enguany provenen de la comarca. Quatre concerts -Ara Nescio, Clazzics, Los Valientes i Toia-, Dj Grozza i el grup teatral T.U.P.P.E.R.S, pujaran dalt els escenaris amb l’objectiu de fer vibrar l’escena manresana.


D’altra banda, sis propostes musicals d’arreu de Catalunya, passant pel País Valencià i Aragó, i ja consolidades dins l’escena alternativa, però que no han tocat mai a la ciutat, també ompliran l’escena del festival: Bigott (Saragossa), Blondie (Berga), Júlia (Alcoi), Renaldo & Clara (Lleida), The Crab Apples (Santa Eulàlia de Ronçana) i Mr.Rombo (Reus).

 

Podeu trobar tota la informació del FABA 2018 en aquest dossier de premsa

 

Documents relacionats

  • imagen