Manresa convoca la tercera edició del concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

El concurs se celebrarà el dissabte 9 de juny. Els veïns i veïnes que vulguin participar posant flors al seus balcons caldrà que s’inscriguin del 24 de maig al 7 de juny.

imagen

Manresa celebrarà el dissabte 9 de juny la tercera edició del concurs de guarniment floral als balcons del Centre Històric. Aquesta iniciativa, que es va iniciar el 2016, està impulsada des de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de les entitats veïnals i les floristeries d’aquest entorn, i forma part del paquet d’accions i activitats dinamitzadores que tenen per objectiu contribuir a la revitalització i millora l’espai públic d’aquesta zona emblemàtica de la ciutat.

 

Totes les persones que vulguin posar flors al balcons de casa seva i participar en el concurs caldrà que s’inscriguin del 24 de maig al 7 de juny. Les inscripcions es poden fer a les floristeries Brunea Flors (Muralla Sant Domènec, 34) i Florentium (Plaça Major,11), al Casal de les Escodines o al Mercat de les Flors dels dijous a la Plaça Europa. En el moment de fer la inscripció per participar-hi rebran l’obsequi d’un gerani.

 

Els premis d’aquest concurs consisteixen en dues entrades a espectacles al Teatre Kursaal, dues entrades per al Bàsquet Manresa per a la temporada 2018-2019, dos abonaments mensuals per a les piscines municipals i dues targetes T10 del bus urbà.

 

El jurat determinarà els guanyadors en una passejada pels balcons participants el dia 9 de juny. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el divendres 15 de juny en el marc de les Festes del Barri Antic.

 

Més informació al telèfon 93 878 2422 o bé a les associacions de veïns del Barri Antic, Escodines i Vic-Remei.

 

Documents relacionats

  • imagen