Manresa participa en la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100” celebrada a Palau-solità i Plegamans

Un grup de 38 manresans i manresanes va ser ahir a la població del Vallès Occidental per participar en un jornada que va aplegar a 1.180 de persones de diferents punts de Catalunya. 

 

imagen

Trenta-vuit manresans van participar ahir a la cloenda del cicle de passejades per la gent gran “A cent cap els 100” que es va celebrar a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental). En aquesta ocasió, la delegació manresana va comptar  amb l’assistència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta.

 

La jornada, a la que van assistir unes 1180 participants, va oferir un ampli programa que va incloure una caminada de 5 km, un taller de marxa nòrdica, una activitat de moviment expressiu i, per acabar, ball i animació. Els participants provenien del grup de caminades dela Coordinadorade Jubilats i Pensionistes i d’alumnes de l’oferta esportiva municipal.

 

El cicle de passejades “A cent cap als 100” és una projecte promogut perla Diputacióde Barcelona que va néixer l'any 2001. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera totalment adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als sis. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup. Enguany han participat en aquesta activitat 65 municipis de la província de Barcelona, amb una participació de 2.400 persones.

 

Durant el curs 2017-18 s’han pogut realitzar quatre passejades pels diferents municipis del grup assignat, més una cinquena de Cloenda amb la participació de tots els municipis, que és la que s’acaba de celebrar. Aquest curs, Manresa ha participat amb el grup format pels municipis de Martorell, Sant Joan de Mediona i Caldes de Montbui, descobrint paratges nous i bonics.

 

L’activitat s’ofereix mitjançant la cooperació entre les Regidories d’Esports i de Gent gran i per participar-hi és necessari estar inscrit al programa municipal Pas a pas fent salut.

 

Documents relacionats

  • imagen