La Facultat de Turisme de la Universitat de Girona va acollir, el passat dilluns, la presentació de Manresa 2022

L’Ajuntament de Manresa va ser convidat a la reunió de treball de Future for Religious Heritage per presentar el projecte Manresa 2022, que està destinat a preservar i donar valor el patrimoni ignasià de la ciutat

imagen

El passat dilluns 28 de maig l’Ajuntament de Manresa, dins del projecte Manresa 2022, va ser convidat a la reunió de treball de l’associació Future for Religious Heritage. L’acte va tenir lloc a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, institució adherida a aquesta associació. Manresa 2022 va presentar el projecte juntament amb altres institucions; com Catalonia Sacra, el Patronat del Call de Girona i  l’Agència Catalana de Patrimoni.

 

Future for Religious Heritage, amb seu a Brussel·les, és una associació sense ànim de lucre i no religiosa que inclou diferents tipus d’organitzacions; com les ONGs, les entitats benèfiques, els governs locals i regionals, els departaments religiosos i universitaris, entre altres. L’associació belga treballa, de la mà de la Unió Europea,  amb l’objectiu de preservar el patrimoni religiós arreu d’Europa i de crear una sèrie de criteris a l’hora de subvencionar els projectes presentats.

 

La sessió de treball va ser molt profitosa i Manresa 2022 va ser explicada com a exemple de projecte que preserva i dona valor al patrimoni ignasià de la ciutat de Manresa. Durant la jornada també es va poder conèixer amb més profunditat les diferents xarxes amb les que treballa l’associació Future for Religious Heritage i els seus pròxims objectius.

 

Documents relacionats

  • imagen