Canvis de recorregut en el servei de bus urbà i interurbà de Manresa, aquest dissabte, 30 d’agost

L'itinerari del Bus Manresa es veurà afectat a partir de les 17h en les línies 1, 2 ,3 4, 5 i Nocturn Festa Major per l’activitat “Muralla de Festa” que se celebra aquest dissabte. 

El servei Bus Manresa de transport urbà és veurà afectat aquest dissabte 30 d’agost, a partir de les 17h, en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i Nocturn- Festa Major, a partir de les 22h, al seu pas pel centre de la ciutat amb motiu de les activitats de Festa Major que hi tindran lloc. La línia L8 Perimetral – Estacions no es veurà afectada pels canvis de trànsit.

Les modificacions dels recorreguts de les línies habituals afectades pel tancament de trànsit es poden consultar les a l’interior dels busos i a la web www.manresabus.com.

Afectacions en el servei de Bus Nocturn

Les línies de la Balconada(L6) i de La Parada(L7) del  servei de bus nocturn que ofereix l’Ajuntament de Manresa en el context de la Festa Major, veuran afectat el recorregut aquest dissabte 30 d’agost a partir de les 10 de la nit.

  • NOCTURN Balconada

a)      A l’avinguda de Francesc Macià el bus modificarà el seu recorregut en direcció Centre Ciutat per continuar pels carrers de Viladordis, de Vidal i Barraquer, via de Sant  Ignasi, de Sant Marc, passeig del Riu, carrer de l’Apotecari, Muralla de Sant Francesc i Plaça de Valldaura, punt on iniciarà el recorregut de la L7 en direcció aLa Parada.

b)      A la plaça de Valldaura en direcció Balconada, continuarà pels carrers de la Muralla de Sant Francesc, passeig del Riu, de Sant Marc, Via de Sant Ignasi, de Vidal i Barraquer, de Viladordis i carretera del Pont de Vilomara on recuperarà l’itinerari habitual en direcció al barri de la Balconada.

Parades anul·lades: FGC Viladordis (en direcció Centre Ciutat), Sagrada Família (en direcció Centre Ciutat), Mercat de la Sagrada Família, Sant Joan d’en Coll, Bonavista, Parada  Castella i Plaça de Sant Domènec, Mercat de Puigmercadal, Caritat i Cap Foneria.

Parades habilitades: Avinguda de Francesc Macià (FGC), Vidal i Barraquer (piscines), Passeig del Riu – RENFE, Muralla de Sant Francesc, Plaça de Valldaura, Passeig del Riu – RENFE, Piscines Municipals FGC Viladordis (direcció Balconada) i Sagrada Família (direcció Balconada).

  • NOCTURN La Parada

A la plaça de la Creuen direcció Centre Ciutat el bus modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers avinguda de les Bases de Manresa, plaça del Bages, carrers de Barcelona, del Bruc, de l’Era Esquerra, carretera de Cardona, Muralla de Sant Domènec i plaça de Valldaura on iniciarà el recorregut de la L6 en direcció ala Balconada.

Parades anul·lades: Valentí Almirall, plaça de Mallorca, carretera de  Santpedor, Estació Bus – FGC, Ben Plantada, plaça Espanya i Guimerà.

Parades habilitades:la Creu, Institut Lacetània, Centre Hospitalari, Ginjoler, Bruc i plaça de Valldaura.

 

Alteració en els recorreguts del servei de transport públic interurbà

El servei de transport públic interurbà modificarà el recorreguts d’acord als talls de trànsit establerts en les línies de Manresa – Sant Joan de Vilatorrada i de Manresa – Barri del Xup.

  • Línia Manresa – St. Joan de Vilatorrada: a la plaça de Valldaura continuarà pels carrers Muralla de Sant Domènec i carretera de Cardona per recuperar el recorregut habitual en direcció a St. Joan de Vilatorrada. S’anul·la la parada Plaça Infant.
  • Línia Manresa – Barri del Xup: a la plaça de Valldaura continuarà pels carrers Muralla de Sant Domènec, carretera de Cardona, Dos de Maig, plaça del Mil·lenari de Catalunya, passeig del Riu i pont de Sant Francesc per recuperar el recorregut habitual en direcció al Barri del Xup. S’anul·len les parades Plaça Infants i Plaça Valldaura (en direcció Xup) i s’habiliten les parades  Pompeu Fabra, Dos de Maig i Policia Local.