La web de l'Ajuntament de Manresa retransmetrà en directe el pregó de Miriam Ponsa

La dissenyadora de moda manresana, amb una trajectòria professional ben arrelada a la ciutat, llegirà el pregó aquest dissabte, 30 d’agost, a dos quarts d’una del migdia, al Saló de Sessions del consistori.

imagen

L’Ajuntament de Manresa retransmetrà en directe a través del web municipal el pregó de Festa Major de Míriam Ponsa, que se celebrarà demà, dissabte 30 d’agost, al Saló de Sessions del consistori, a les 12.30h.

A l’acte hi assistirà l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i en acabar, una actuació musical de l’Orfeó Manresà posarà el punt i final a l’acte. 

Ponsa serà la cinquena dona pregonera des de l’any 1980 quan es va establir aquest acte institucional amb motiu de la festa i l’han precedida Marta Mata (1980), Victòria Camps (1996), Assumpta Bailac (2006) i Eva Bach (2013).

Miriam Ponsa és diplomada en disseny de moda per la Universitatde Southampton (RU) i s’ha especialitzat en disseny tèxtil i en tècniques de punt, a Igualada. La pregonera prové d’una família amb una antiga tradició tèxtil que es remunta a principis del segle XIX i ha instal·lat el taller a Manresa. L’antiga fàbrica Francesc Ponsa, que  és el mateix espai on la seva rebesàvia, l’any 1886, va fundar una fàbrica tèxtil dedicada a la producció de betes, és la que veu néixer les col·leccions de moda, premiades i amb reconeixement internacional. 

Documents relacionats

  • imagen