El CEDEM programa nous cursos de formació pel mes de setembre

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant la segona quinzena del mes de setembre diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 

La formació programada durant el proper mes de setembre està adreçada a donar informació prèvia a persones emprenedores i empreses que vulguin saber més del “mindfulness” en l’entorn empresarial i dels passos que cal seguir per obrir una franquícia. A part, es donaran consells sobre com millorar un negoci a través de la factura electrònica i es donarà a conèixer el funcionament de l’economia circular dins del món empresarial.

 

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció a l’adreça www.manresa.cat/cedem

 

Cursos programats


  • Mindfulness en l’entorn empresarial

Dimarts, 18 de setembre de 9:30h a 13:30h

El curs té com a objectius donar a conèixer una tècnica que permet millorar l'eficàcia personal mitjançant una major auto-consciència, connectant millor amb les oportunitats que acompanyen als desafiaments que  es presenten a l'entorn laboral i augmentar la concentració i claredat mental, la millora de la confiança i l'empatia i l’augment de la creativitat.

 

Adreçat a persones emprenedores, empresàries, directives  i treballadores de qualsevol sector i tipus d'organització.

 

  • Com obrir una franquícia

Dijous 20 i dimarts 25 de setembre, de  9:30h a 13:30h

L’objectiu de la sessió és assolir els coneixements necessaris sobre el model de negoci de la franquícia per poder emprendre amb aquest sistema.

 

Adreçat a persones que estiguin valorant diferents models de negoci, la franquícia entre ells, com opcions per emprendre.

 

  • Com la factura electrònica pot ajudar a millorar el teu negoci

Dimecres 26 de setembre, de 10h a 12h

L’objectiu de la sessió és saber què són i com s'han d'emetre factures electròniques, tant a l'administració pública com a empreses o usuaris. Tots els participants gaudiran d'un accés gratuït a comeDicloud, la plataforma de facturació electrònica d'eDiversa per poder emetre les seves factures.

 

Adreçat a autònoms i empreses

 

  • Economia circular, el futur empresarial

Dijous 27 de setembre, de 12h a 14h

Els objectius de la sessió són conèixer el concepte de l'economia circular i les implicacions i beneficis de la seva aplicació i els casos concrets d'incorporació de l'economia circular a l'empresa.

 

Adreçat a empresaris, sobretot aquells que ja tinguin incorporades sistemes de gestió o estratègies de sostenibilitat i, a persones emprenedores que vulguin incorporar la sostenibilitat i l'economia circular en el seu negoci des del principi i, que creguin que aquests aspectes els poden aportar un valor afegit.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) consolida el servei gratuït de creació d’empreses. Enguany ja porten 62 empreses constituïdes entre autònoms, SL i SCP, mitjançant el Document Únic Electrònic de la Plataforma CIRCE de la Direcció General d’Indústria i de la petita i mitjana empresa.

Més informació a cedem@ajmanresa.cat

 

Documents relacionats

  • imagen