Demà s'inaugura al Casal de les Escodines una exposició fotogràfica sobre cultura popular i viatges

"Cultura popular de Manresa i el Bages", de Jordi Preñanosa i "Viatges" de Sussi Garcia” formaran part de l’exposició conjunta amb 42 obres que es podrà visitar fins el 26 de setembre. La inauguració és demà a les 20h.

imagen

Aquest dimarts, 3 de juny a les 20.00h, s’inaugura al Casal de les Escodines, una exposició de fotografies sobre dues temàtiques tan diferents com són la cultura popular i els viatges. La mostra, que es podrà veure fins el dia 26 de setembre, recull 42 obres dels arxius personals de dos autors Jordi Preñanosa i Sussi Garcia. 

L’obra de Preñanosa consisteix en un recull de 21 imatges dels anys 2013 i 2014, sobre cultura popular al Bages (carnestoltes infantil de Manresa, la Transèquia, els Armats, sardanes, Festa Major, Fira de l’Aixada etc.) i de d’altres localitats de la comarca (Fira Monacàlia de Navarcles, el Ball de Gitanes de St. Vicenç de Castellet, l'Aplec del Grau de Fonollosa, etc.)

Per la seva banda Sussi Garcia exposarà 21 fotografies dels seus darrers viatges, durant els anys 2012 i 2013, a Dubai, Islàndia i la zona Oest dels EEUU i que possibiliten la comparació entre els diferents territoris.

L’exposició,  es podrà visitar de dilluns a divendres, de16 a 20 h i els dissabtes de10 a 14 h i de 16 al 20 h al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50).

Els Autors

Jordi Preñanosa Serra (Manresa) és fotògraf afeccionat des de fa alguns anys. Ha participat en cursos de fotografia i de Photoshop i retoc d'imatges. Del 2010 al 2013 ha col·laborat amb el Diari Digital del Bages i amb Manresa Info. Actualment treballa a TLB. L'estiu del 2013 va exposar al Centre Cívic Selves i Carner una col·lecció de fotografies dedicades a temes de meteorologia de Manresa i el Bages.

Sussi Garcia Soldevila, (Sant Vicenç de Castellet) és fotògrafa amateur i autodidacta i es dedica bàsicament a la fotografia digital. Actualment està jubilada i col·labora a la Junta del Casal de la Gent Gran i al diari Manresa Info.

Documents relacionats

  • imagen