Estada a Manresa d'un grup de visitants de Malta interessats a conèixer el Camí Ignasià

Un grup de persones provinents de Malta ha estat dos dies a Manresa, on han visitat el santuari de la Cova i d'altres indrets ignasians de la ciutat, després d'haver visitat Azpeitia i altres punts del Camí Ignasià. També han estat rebuts per l'alcalde, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme, Joan Calmet.

imagen

Manresa ha acollit durant dos dies un grup d'una vintena de persones provinents de Malta, que han visitat també altres punts del Camí Ignasià. En un viatge organitzat pel guia Fermín Lopetegui, que condueix habitualment grups pel Camí Ignasià, els visitants van començar l'itinerari a Azpeitia i s'han desplaçat en autobús per visitar altres punts del camí, com ara Manresa, i posteriorment han estat també a Montserrat i a Barcelona.

 

Aquest migdia, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb el regidor de Turisme, Joan Calmet, i personal de l'Oficina de Turisme, han rebut els visitants i els han donat la benvinguda a la ciutat. També els han fet una breu explicació del projecte Manresa 2022. Els visitants han estat al santuari de la Cova i han visitat altres indrets ignasians i del patrimoni manresà.  

Documents relacionats

  • imagen