Demà s'inaugura al Selves i Carner una exposició fotogràfica sobre natura i senderisme

En el marc de la inauguració, el Centre Excursionista Montserrat presentarà la temporada de sortides de les diferents seccions de l'entitat (esquí, espeleologia, submarinisme, escalada, senderisme, mitja muntanya i alta muntanya) i el funcionament del xalet refugi dels Rasos de Peguera.

imagen

El Centre Cívic Selves i Carner inaugura demà, dimecres 3 de setembre a les 20h, una exposició fotogràfica dins la línia de propostes expositives amateurs, “Natura i Senderisme” de Jordi Torras, afeccionat a la fotografia i al senderisme.

Les fotografies estan preses amb una càmera pont, a mig camí entre una càmera reflex i una càmera compacta i són les impressions visuals de diferents sortides excursionistes a paratges i entorns naturals i de muntanya com la Serra d’Ensija (Berguedà), el Cadí (Berguedà i Cerdanya), la Vall de Comapedrosa (Andorra), el Pirineu d’Osca i la Garrotxa. Es tracta de sortides realitzades amb diversos grups excursionistes (GEST, de Sant Joan de Vilatorrada; el Centre Excursionista Montserrat, de Manresa, i el grup intercomarcal senderista, de Google). 

Jordi Torras, ha estat finalista al VII Concurs de Fotografia Digital de Natura i Muntanya Agustí Torrents i Barrachina, que organitza el Centre Excursionista Catalunya, i també he guanyat el 3r premi del concurs "St Joan. Un entorn per conèixer" (Setmana del Medi Ambient, a St. Joan de Vilatorrada, maig de 2014). En altres àmbits temàtics, Jordi Torras, també ha guanyat premis fotogràfics locals relacionats amb la cultura popular (Sant Joan de Vilatorrada i Puigreig) i fotografies seves han estat seleccionades per il·lustrar el calendari de 2014 del Consorci per a la Gestió de Residus.

En el marc de la inauguració de l’exposició, feta amb al col·laboració del Centre Excursionista Monstserrat; Jordi Solé presentarà la temporada de sortides de les diferents seccions de l'entitat (esquí, espeleologia, submarinisme, escalada, senderisme, mitja muntanya i alta muntanya) i el funcionament del xalet refugi remodelat dels Rasos de Peguera.

L’exposició es podrà visitar fins el 26 de setembre al Centre Cívic Selves i Carner, els dies laborables, de dilluns a divendres, de 16 a 21 h (C/ Bernat Oller, 14-16. Telf. 938747477).

Qualsevol persona que practiqui una activitat artística o artesanal per plaer, d’índole no professional, i vulgui exposar les seves creacions en públic pot posar-se en contacte amb el Casal de les Escodines a partir del 2 de setembre (de dilluns a dissabte, de 10 a 14h i de 16 a 21 h i dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20 h) o amb el Centre Cívic Selves i Carner (de dilluns a divendres, de 16 a 21 h).

Documents relacionats

  • imagen