L´Ajuntament adjudica a McDonald's una finca situada a l´Avinguda Universitària

L’empresa de restauració ha obtingut el terreny en una subhasta pública per 730.000 euros (sense IVA) i invertirà 250.000 euros més en la urbanització de l’entorn.

La sessió pública de la Junta de Govern Local, presidida per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha aprovat aquest dimarts l'adjudicació d’una finca de propietat municipal a la cadena de restauració McDonald’s mitjançant una subhasta pública.

El preu de sortida del terreny era de 632.209,91 euros i els representants de McDonald's en van oferir 730.000 (sense IVA), prop de 100.00 euros més, en l'única oferta que es va presentar a la subhasta. Prèviament a l’adjudicació, l’empresa havia dipositat 36.500 euros com a garantia del contracte i havia proporcionat la documentació corresponent per acreditar trobar-se al corrent de les seves obligacions ambla Hisenda estatal i ambla Seguretat Social.

Així, l’empresa de restauració ha obtingut el terreny per un import de 730.000 euros (sense IVA) i, a més a més, destinarà 250.000 euros més a urbanitzar l’entorn del solar,  que ocupa 1.706,02 m2 i està ubicat al número 17 de l’Avinguda Universitària, entre el carrer Puigmal, l’equipament assistencial del departament de Benestar Social de la Generalitat, i la parròquia de la Mare de Deu de l’Esperança.

Ara, la cadena, ha de presentar una proposta d’urbanització i edificació a l’Ajuntament i ha d'obtenir les corresponents llicències abans de començar les obres. 

La subhasta pública, aprovada en la sessió dela Juntade Govern Local celebrada el 25 de juny passat, forma part de les operacions que porta a terme l'Ajuntament de Manresa per obtenir recursos econòmics amb la venda de patrimoni municipal. 

S’aprova una actuació de pavimentació al Poal

En la mateixa sessió pública dela Juntade Govern Local, celebrada ahir, es va aprovar el projecte de pavimentació del camí transversal del Poal, que preveu les obres de millora del ferm en el tram situat entre el Camí de les Torres de Bages i el Camí dels Casals.

El cost dels projecte és d’uns 80.673,89€ (IVA inclòs) i l’obra, que ara es procedirà a adjudicar, s’executaria en dues fases: la primera fase rebria 63.722,75 euros i la segona, 16.951,14€.