Arrenca una campanya de recollida de bicicletes en desús per ajudar els joves a trobar feina

“RE-CICLO. Reciclem per l’ocupació” és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Manresa i MBICI, amb la col·laboració del CAE, i començarà avui a les 17.30 a la plaça Sant Domènec en el marc de la Setmana de jocs al carrer.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i MBICI (cooperativa Manresana de Serveis amb Bicicleta) engeguen avui una campanya de recollida de bicicletes en desús que té per objectiu oferir, a patir del 15 de setembre, una formació ocupacional per a joves en situació de desocupació i poques oportunitats d’inserció social i/o formativa. L’activitat consistirà en un curs de reparació amb les bicicletes recollides bicicletes.

Totes les persones que vulguin participar amb el projecte “RE-CICLO. Reciclem per l’ocupació” poden dur les bicicletes que ja no fan servir a la plaça de Sant Domènec de 17.30 a 20h, des d’avui i fins divendres, en el marc de la setmana de jocs al carrer que organitza el CAE, entitat que col·labora amb la campanya.

A més, la recollida de bicicletes velles es continuarà fent durant tot el mes de setembre al local de MBICI (C/Bruc 59, baixos) de 9 a 14h i de 16 a 20h i a través d’un servei de recollida a domicili, trucant al telèfon 93 872 58 28.

L’objectiu del projecte és millorar les oportunitats d’ocupació dels participants a través de la promoció de les seves capacitats i reactivar la motivació per a la cerca de feina.

 

Documents relacionats

  • imagen