Manresa acull aquest dissabte el 1er campionat benèfic d'skate del Bages

La prova es desenvoluparà a la zona esportiva del Congost d’11 del matí fins a les 8 del vespre. Les inscripcions són gratuïtes i només caldrà aportar-hi productes bàsics per al Banc d’Aliments.

imagen

La zona esportiva del Congost acull aquest dissabte 6 de setembre el 1èr campionat benèfic d’skate del Bages, una prova organitzada per Esedece Extrem que es desen voluparà d’11 del matí fins les 8 del vespre amb l’objectiu de donar a conèixer de l’esport de l’skate i, alhora, contribuir a l’ajuda solidària a les persones necessitades a través del Banc d’Aliments. 

La prova s’iniciarà a dos quarts de 10 del matí amb les inscripcions que seran gratuïtes, si bé caldrà contribuir amb l’entrega de tres productes bàsics d’alimentació (llet, oli de girasol, tomàquet fregit, tonyina, pasta, suc, sardines, arròs, menjar per bebès o llegums).

A partir de les 11 del matí i fins la 1 del migdia, tindrà lloc el GAME OF SKATE, duel entre dos participants, per eliminació. A la tarda, de les 17.00 a 20.00 h, tindrà lloc el CAMPIONAT D´STREET, on es valora l´aprofitament de tot el skatepark i els trucs i tècniques utilitzades. Finalment hi haurà l’entrega de premis i el sorteig d’una taula d’skate dissenyada per l’organització.

Per aconseguir més informació d’aquesta prova cal posar-se en contacte a través de la pàgina web www.esedece-extrem.com o bé a través de www.facebook.com/esedeceextrem.

 

Documents relacionats

  • imagen