Ajuntament i Fundació del Convent de Santa Clara signen un conveni de col·laboració

La Fundació del Convent de Santa Clara rebrà una subvenció de 54.150 euros per donar suport a les famílies amb necessitats d’aliments, a través de la Plataforma d’Aliments; per atendre a les persones amb necessitats de llar, a la Residència Rosa Oriol, i mitjançant el programa “Pisos d’Acollida”, i per fer el seguiment de les persones i famílies amb risc d’exclusió social.

imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Fundació del Convent de Santa Clara han signat avui un conveni per col·laborar en projectes socials i per oferir suport i ajuda a les famílies amb necessitats i, en concret, a través dels projectes socials Plataforma d'Aliments, Residència Rosa Oriol i el programa “Pisos d'Acollida”. 

 

Amb aquest acord, l'Ajuntament atorga una subvenció de 54.150 euros per ajudar a persones que prèviament han estat ateses pels Serveis Socials municipals. El conveni ha estat signat per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i pel president de la Fundació del Convent de Santa Clara, Gabriel Prat. Els ha acompanyat també la regidora d’Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària.

 

Segons el conveni de col·laboració, la subvenció anirà destinada a atendre les famílies derivades de Serveis Socials i proporcionar ajuda en aliments, segons les indicacions dels professionals; atendre les persones derivades de Serveis Socials a la Residència Rosa Oriol i als pisos d'acollida, segons els criteris de perfil establerts i el límit de places/pisos del servei, i destinar la totalitat de la subvenció econòmica a la compra i altres productes necessaris a la Plataforma d'Aliments per garantir aliments bàsics als seus destinataris i per cobrir despeses de lloguer  i subministraments dels pisos domiciliats a Manresa.

 

Finalment, l'Ajuntament i la Fundació es comprometen a treballar conjuntament per gestionar el punt de distribució d'aliments a la ciutat de Manresa; facilitar informació periòdica sobre la gestió del banc d’aliments i del funcionament del programa informàtic eQuàliment; facilitar informació periòdica sobre l’estada en la residència dels usuaris en seguiment de Serveis Socials i en general, sobre la marxa del servei; i sobre la gestió del programa de “Pisos d’Acollida”.

 

Documents relacionats

  • imagen