Encara et pots inscriure a la pedalada familiar pel centre de Manresa que tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre

La pedalada se celebra, per segon any consecutiu, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Se sortirà a les 10.30 del matí des de la plaça Sant Domènec i finalitzarà al mateix lloc on hi haurà l’Espai Mostra, amb estands i activitats relacionades amb el món del ciclisme. 

imagen

El diumenge 21 d’octubre, petits i grans podran gaudir a la capital del Bages d’una pedalada familiar pels carrers de la ciutat, apte per a tots els públics, i que per segon any consecutiu oferirà un tast al nou Circuit de Ciclisme del Congost.

  

El tret de sortida es donarà a les 10.30 del mati a la plaça Sant Domènec i finalitzarà al mateix lloc on s’hi trobarà l’Espai Mostra, amb estands i activitats relacionades amb el món del ciclisme entre les quals hi haurà la possibilitat de provar una bicicleta elèctrica.

 

La pedalada familiar, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i el grup 365 amb la col·laboració de Llobet Supermercats i l'Escola de Ciclisme de Manresa, forma part dels actes organitzats en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar anticipadament per internet fins el divendres 19 d’octubre a les 12 hores a l’enllaç, i al mateix diumenge a la plaça Sant Domènec, a partir de les 9 del matí. Hi ha un obsequi pels 100 primers inscrits.

Documents relacionats

  • imagen