L'alcalde rep als equips participants al Torneig de futbol Elit del CEM

El torneig, en les categories infantil i cadet, es disputarà aquest cap de setmana a Manresa, el Pont de Vilomara, Sant Joan, Súria, Castellgalí i Sant Fruitós. A la recepció hi han assistit equips locals, comarcals i estatals com el Sevilla, el Betis, el Real Madrid o l’Atlètic de Madrid. 

imagen

L’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, ha rebut avui al vespre, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, una bona part dels equips que participen aquest cap de Setmana al Torneig de futbol Elit del Club d’Esports Manresa (CEM) en les categories infantil i cadet.

A l’acte hi ha intervingut, a més de l’alcalde, el president del CEM, José Luis Correa i el director tècnic del Torneig, Juanjo Beltran.

Valentí Junyent ha agraït l’esforç fet per tots els municipis per tal de dur el torneig a bon port. A més amb to de broma ha promès “que el 2022 Manresa tindrà prou oferta hotelera per a tots els participants del torneig”, atès que aquest any les places es distribueixen entre diferents municipis, fent que els jugadors s’hagin de desplaçar amb més freqüència per arribar als camps de joc.

Per últim, també ha dit que “en una ciutat que ronda els 75.000 habitants és difícil destacar en totes les disciplines” i, tot i que Manresa s’està aconseguint, no era el cas del futbol, que tot just ara, remunta d’una llarga letargia”.
Per la seva banda el president del CEM ha demanat disculpes per les distàncies dels allotjaments i ha assegurat que malgrat algun problemes que puguin sorgir, “derivats del fet que coordinar tantes persones és complicat” els jugadors acabaran “amb ganes de repetir l’any vinent”.

A la recepció, a banda d'equips locals i comarcals, hi ha assistit la representació de equips estatals de primer nivell. En total han assistit a l’acte el Malaga FC, Real Madrid CF, RCD La Coruña, Villareal CF, Real Betis Balompié, UD Montecarlo, CE Manresa, CE Súria, FC Joanenc, FC Fruitosenc i el Castellgalí.

El torneig es disputarà demà i demà passat als estadis de futbol de Manresa, el Pont de Vilomara, Sant Joan, Súria, Castellgalí i Sant Fruitós de Bages. Aquest és el segon any que se celebra i comptarà amb un acategoria més que el 2013, la infantil.
  
En la categoria cadet hi participen 32 equips, distribuït en vuit grups i en la infantil hi participen 28 equips, distribuït en set grups. Els partits es jugaran als camps de futbol del CE Manresa, FC Joanenc, CF Vilomara, FC Fruitosenc, CF Castellgalí i CE Súria.

Documents relacionats

  • imagen