Diumenge es faran els treballs de pavimentació a la Via Sant Ignasi i al carrer Vidal i Barraquer i dilluns es restabliran tots els sentits de circulació

Els dos vials estaran tancats al trànsit des de les 7 del matí de diumenge a les 6 del matí del dilluns. Un cop finalitzats els treballs es restablirà el trànsit en tots els sentits de circulació. Posteriorment, l’actuació s’anirà completant amb treballs de jardineria, plantació d’arbres i instal·lació de mobiliari. Els treballs, inicialment previstos pel diumenge 28 i dilluns 29 d’octubre, es van haver d’ajornar a causa de la pluja.

imagen

El Servei de Projectes Urbans i infraestructures territorials de l’Ajuntament de Manresa recorda que el proper diumenge 4 de novembre es realitzaran els treballs de pavimentació i senyalització horitzontal a la Via Sant Ignasi i al carrer Vidal i Barraquer. L’endemà, a partir de les 6 del matí, s’obriran al trànsit aquests vials en tots els sentits de circulació.

 

Amb aquesta actuació finalitza el gruix principal de les obres del Projecte de millora de la urbanització dels carrers Vidal i Barraquer i Via de Sant Ignasi, que es van iniciar el gener passat, amb un període d’execució previst de 10 mesos.  Els propers dies, l’actuació s’anirà completant amb treballs de jardineria, plantació d’arbres i instal·lació de mobiliari.

 

Amb motiu dels treballs de pavimentació i senyalització les afectacions al trànsit seran les següents:

 

- Durant els treballs es tallarà al trànsit de vehicles a la Via Sant Ignasi, entre la Plaça Sant Ignasi i la Plaça del Remei; i al carrer Vidal i Barraquer i carrer Viladordis, entre Av. Francesc Macià i carrer Vidal i Barraquer.

 

- Es limitarà l’accés de vehicles des de rotonda Sant Marc en direcció a Via Sant Ignasi. Es mantindrà l’accés a Cova, pàrquing Centre Històric i Basílica de La Seu. Els veïns dels carrers sector Escodines i Sant Bartomeu i dels carrers sector Sant Llúcia i Vallfonollosa accediran des de carrer Sant Marc i Via Sant Ignasi.

 

- Així mateix es mantindrà l’accés i sortida de veïns de Via Sant Ignasi (entre plaça Remei i carrer Vidal i Barraquer) i del carrer Remei de Baix des de Plaça del Remei;  i es mantindrà l’accés i sortida dels usuaris del pàrquing de les Piscines Municipals per la Plaça del Remei. També es mantindrà l’accés i sortida de veïns de carrer Viladordis des de l’Av. Francesc Macià. Amb motiu dels treballs de senyalització horitzontal, es prohibirà l’estacionament de carrer Viladordis entre Av. Francesc Macià i carrer Vidal i Barraquer.

 

Aquestes afectacions al trànsit s’iniciaran el diumenge 4 de novembre a les 7 del matí i finalitzaran el dilluns 5, a les 6 del matí. Un cop finalitzats els treballs, s’obrirà al trànsit tots els vials afectats, de manera que es restabliran tots els sentits de circulació a Via Sant Ignasi, carrer Vidal i Barraquer i carrer Viladordis. El trànsit de vehicles i vianants de la cruïlla de Via Sant Ignasi amb carrer Vidal i Barraquer es regularà per mitja d’una nova semaforització.

 

Els treballs, inicialment previstos pel diumenge 28 i dilluns 29 d’octubre, es van haver d’ajornar a causa de la pluja.

Documents relacionats

  • imagen